Voltatok már prostinál akik lakásban várnak?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen tapasztalataitok vannak a témával kapcsolatban, illetve milyen árban van a szolgáltatás? Úgy gondolom miután elvégeztem a felsőoktatási tanulmányaimat, akkor a munkahelyemen kapott jövedelemből erre ráfordítok egy kicsit. Egyenlőre érdeklődöm!2013. aug. 21. 23:51
1/9 anonim válasza:
Egyszer vendégül látott Hoffmann Rósza, beleszámít?
3/9 A kérdező kommentje:
Szuper! :O
2013. aug. 21. 23:55
5/9 anonim válasza:
Nagyon jó tapasztalataim vannak! Valósággal függővé váltam, folyamatosan fékezni kell magamat, hogy ne így költsem el az összes pénzemet. Jó kis dolog ez, csak ésszel kell csinálni. Természetesen nem vagyunk egyformák, lehet, hogy neked pont nem fog tetszeni. Az árak attól is függenek, hogy az ország mely részén szeretnél ilyen szolgáltatást igénybe venni, Budapesten és nyugaton általában valamivel drágábbak a tarifák. Általában vidéken: fél óra 7000 Ft, egy óra 10000 Ft, extrák általában +3000 Ft
6/9 anonim válasza:
Én 22 évesen voltam először. Kíváncsiságból kezdem el járni.
A különlegességeket kerestem pl.: 40-es nők, az egyik ilyen lány egyszer megujjazott, és ez azóta is felizgat. Később egy kicsit én is függő lettem de ma már csak ritkán járok, csak ha nincs barátnőm és már nagyon hiányzik a szex. 10000 ért egy korrekt szolgáltatást kapsz.
7/9 anonim válasza:
Én is voltam;) Nem rossz dolog, csak bírja az ember pénzel:)
23f
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Írhattok még :) akkor annyira nem is rossz :)
2013. aug. 27. 18:23
9/9 anonim válasza:
De nem rossz ám.. Pénzért olyan jó nőkkel szeretkezhetsz, akikről csak álmodoznál a való életben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!