Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy vágyom rá?
Figyelt kérdés
Együtt lakok egy fiúval és igen erősen vonzódunk egymáshoz. De én nem vagyok olyan típusú lány, aki csak úgy összefekszik bárkivel, ő pedig nem akar kapcsolatot, ezért visszafogja magát és elzárkózik tőlem. Ennek ellenére már háromszor lefeküdtünk, de mindketten erősen illuminált állapotban voltunk, mindháromszor. Hogyan mondhatnám el neki, hogy valójában iszonyúan vonzódom hozzá és alig várom, hogy közeledjen felém és leteperjen anélkül, hogy mégis könnyűvérűnek tartana? Igaz, nehéz lenne elvonatkoztatni az iránta való érzéseimtől, de még mindig jobb lenne egy ilyen viszony köztünk, minthogy folyton itt őrlődök a másik szobában és folyton rá gondolok, meg fantáziálok... :/2015. aug. 10. 18:05
11/15 anonim válasza:
Közben szexel más lányokkal?Zavarna téged ha így lenne?
Talán ő is úgy őrlődik mint te,nem tudja mitévő legyen.
Ebben a helyzetben nem gáz ha a lány kezdeményez hiszen neki kell tudatnia,hogy ő is benne lenne.
12/15 anonim válasza:
Ha te is ott laksz, akkor járkálhatsz alig ruhában. Csak egy bugyi, cicik szabadon.
Ha furán néz, mondd, hogy meleg van, és különben is látta már, meg úgy emlékszel tetszett is.
13/15 A kérdező kommentje:
Elméletileg nem, vagy nem tudok róla. Zavarna igen, de nem vagyunk együtt, szóval nincs/nem lenne jogom számon kérni tőle. Én próbálok neki jelezni, folyton ínycselkedek, meg "véletlenül" fehérneműben jövök ki a szobából és satöbbi, de konkrétabban nem merek lépni, mert mint írtam, mivel ennyire próbál elzárkózni a dologtól, félek, hogy visszautasítana és ellökne, azt meg nem bírnám ki :/
2015. aug. 10. 18:59
14/15 anonim válasza:
" én nem vagyok olyan típusú lány, aki csak úgy összefekszik bárkivel"
"Ennek ellenére már háromszor lefeküdtünk"
Hát bocs, de te mégiscsak összefekszel akárkivel. Erre nem mentség az alkohol.
Késő, már könnyűvérűnek tart, mivel már 3x odaadtad magad neki. És azért fogja vissza magát, mert nem jössz be neki, de azért néha jó volt téged meghúzni.
Ennyi vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!