Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki, hogy vágyom rá?

Figyelt kérdés
Együtt lakok egy fiúval és igen erősen vonzódunk egymáshoz. De én nem vagyok olyan típusú lány, aki csak úgy összefekszik bárkivel, ő pedig nem akar kapcsolatot, ezért visszafogja magát és elzárkózik tőlem. Ennek ellenére már háromszor lefeküdtünk, de mindketten erősen illuminált állapotban voltunk, mindháromszor. Hogyan mondhatnám el neki, hogy valójában iszonyúan vonzódom hozzá és alig várom, hogy közeledjen felém és leteperjen anélkül, hogy mégis könnyűvérűnek tartana? Igaz, nehéz lenne elvonatkoztatni az iránta való érzéseimtől, de még mindig jobb lenne egy ilyen viszony köztünk, minthogy folyton itt őrlődök a másik szobában és folyton rá gondolok, meg fantáziálok... :/

2015. aug. 10. 18:05
1 2
 1/15 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Jó is az, sunyiban szerelmesnek lenni, de csak dugni mert többet úgyse kaphatsz.
2015. aug. 10. 18:06
 2/15 anonim ***** válasza:
A macska rúgja meg, hogy valaki együtt lakik egy emberrel és nincs arra módja, hogy elmondja neki ezt face to face, miközben már járt a másikban 3x. Az alkohol nem mentség a gátlástalanságra. :) Legyen már egy kis fantáziád!
2015. aug. 10. 18:07
 3/15 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek vagytok?

Hogy nem jött szóba másnap reggel az előző este/éjszaka,gondolom reggel már józanok voltatok.

Nem szoktatok együk tévézni,kajálni,sütni-főzni?

Hogyan kerültél hozzá ilyen közel érzelmileg ha nem csináltok együtt dolgokat?

Írhatsz privátban is ha szeretnél.

2015. aug. 10. 18:14
 4/15 anonim ***** válasza:
Mikor részegek voltatok ki kezdeményezett?
2015. aug. 10. 18:19
 5/15 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy mielőtt bármi történt köztünk, nagyon jóban voltunk, folyton együtt lógtunk, többen azt hitték, hogy egy pár vagyunk-ennyire szoros kapcsolat volt köztünk. Aztán azóta kerül, gondolom, mert szégyelli magát, tudja, hogy ezzel megbántott. Én pedig nem tudom, hogyan mondhatnám el neki, hogy vele benne lennék egy ilyen viszonyban is, mert azzal totál ellentmondanék magamnak, meg annak, akinek megismert.
2015. aug. 10. 18:24
 6/15 A kérdező kommentje:
Minden esetben ő kezdeményezett, de én meg többször erősen kiprovokáltam ezt tőle, volt, hogy tudatosan, volt, hogy nem, csak már nem tudtam uralkodni a vágyaim felett.
2015. aug. 10. 18:25
 7/15 anonim ***** válasza:
Mostanában már nem is beszéltek?
2015. aug. 10. 18:32
 8/15 A kérdező kommentje:
Dehogynem. Csak a köztünk történtek nem kerülnek szóba, de beszélünk, meg, ha kicsit rossz kedvem van, mindig odaül mellém és próbál felvidítani, érdekli mi bánt, mit érzek. Csak testileg zárkózik el teljesen, de ez nagyon kiborít, én nem akarom, hogy ezt tegye, nem értem, miért fogja vissza magát. :/
2015. aug. 10. 18:35
 9/15 anonim ***** válasza:

Szerintem máris ellent mondtál magadnak,még akkor is ha részeg voltál.Egyébként a piálás jellemző rád?

Már nincs értelme álszentül viselkedni,ma este józanul,de ruha nélkül sétálj át hozzá és ülj le mellé,hogy szeretnél vele fontos dolgokról beszélgetni.Ha meglátja az "öltözéked"

tudni fogja,hogy miről lesz szó és ha mindent megbeszéltetek akkor már maradhatsz is éjszakára.

2015. aug. 10. 18:37
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem jellemző, a két alkalom között eltelt egy hónap! Először meg józanok voltunk, csak rosszul írtam-ez az amiért különösen fura számomra ez a helyzet. Én is gondoltam rá, hogy ha ő ennyire elzárkózik, akkor majd én lépek, csak félek, hogy visszautasít. És ez az, amit nem értek, hogy ha vonzódik hozzám és akar engem (ezt ő maga mondta), akkor miért, miért és miért nem lép, sőt, tudatosan ellenkezik?
2015. aug. 10. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!