Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki hogy többre vágyom?

Figyelt kérdés
Valamiért (magam sem tudom) de nagyon szeretném a kapcsolatunkat feljebb emelni, nem kérem h kérje meg a kezem azzal az idióta dumával h "hozzám jönnél feleségül" :D csak szimplán jegyezzen el vagy csak kapjak tőle egy gyűrűt...az se érdekel már ha bizsut ad...szeretném h jegyezzen el, de nem tudom h ő mit szeretne...megse merem említeni neki, hogy mit szólna :D hogy mondjam el neki? L/19 F/22
2013. máj. 28. 16:24
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Én szakítanék most azonnal a helyében még nem késő. XD

20f

2013. máj. 28. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:
"többre vágyok"
2013. máj. 28. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Hagyjad békén ezzel a hülyeséggel ha jót akarsz. Még egy pár évet várj, és utána is bízd a döntést a férfira.
2013. máj. 28. 16:26
 4/7 mmano88 ***** válasza:
De miért nem mered megkérdezni, hogy ő hogy áll a dologhoz?
2013. máj. 28. 16:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy hogy így szereted; de a törődést nem lehet kierőszakolni :) csak kiérdemelni ;)
2013. máj. 28. 16:29
 6/7 A kérdező kommentje:
azért nem kérdezem meg mert tudom, hogy még fiatalok vagyunk ehhez és ha ilyennel neki esnék félő h amit az első írt az lenne :D mind1 ide inkább már ne írjanak épp elég gáz, hogy ez jár a fejembe tudom én jól...
2013. máj. 28. 16:38
 7/7 mmano88 ***** válasza:

De most ha nem akarod megkérdezni, nem akarod neki ezt elmondani akkor mégis mit szeretnél? Jöjjön rá magától?

Egyébként egy komoly kapcsolatban szerintem nem gáz ilyen témát felhozni, akár csak beszélgetés szinten, így legalább megtudnád ő hogyan gondolkodik erről.. Nem kell egyből elmondani, hogy te már többet szeretnél, egyszerűen csak beszélgessetek róla, kérdezd ő mit szeretne, mi a véleménye a házasságról úgy általában stb.

2013. máj. 28. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!