Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnálom, hogy félreértelmezted a kérdést.. Légyszíves, ne utálj minket, mert semmi rosszat nem tettünk, csupán kérdeztem valamit, avval sincsen semmi gond, ha te kérdezed meg, mi tetszik egy férfiban.
Egyébként nagyon szép lánnyal voltam már együtt kíváncsiságból, kerek előre néző feszes mell, szép arc. Tudta, hogy meleg vagyok. Még ezt meg is tudom érteni, hiszen volt benne valami "vonzó".
Csak azt nem tudtam megérteni, hogy mi a vonzó egy lefele csüngő nagy zsírdarabban, aminek semmilyen formája nincsen, nem látszik rajta semmi munka, egy kidolgozott férfi testtel ellentétben. :P
Az, hogy ez nekem nagyon furcsa, még nem kell utálni és kiosztani..
Nem azért osztalak ki, mert valami furcsa neked... Istenem, nem csak búzi, de hülye is vagy.
Melegként összejössz egy lánnyal, és azt írod, hogy azt még meg tudod érteni, hogy az tetszik a férfiaknak? Hülye vagy? Ja, igen.
Neked sem jön be minden egyes férfi a világon, vagy igen? Lehet, hogy neked a csupasz mellkas jön be, akkor most kérdezzem meg, hogy a melegeknek miért jön be a csupasz mellkas? Mert amúgy tök undorító és rendellenes? (nem így gondolom, nem találom rendellenesnek, csak írtam egy abszurd példát, hátha az ostoba kérdező rájön, milyen hülyeséget kérdezett).
Téged sem az eszedért szeretnek, fiam. A segglyukadban is több érték van, ott is csak akkor, ha egy másik pasi van benned.
Van mögöttes tudásom de ha nem lenne akkor mi van?
"Melegként összejössz egy lánnyal, és azt írod, hogy azt még meg tudod érteni, hogy az tetszik a férfiaknak? Hülye vagy? Ja, igen. "
Én ezt úgy értettem, hogy szép formái vannak a lánynak, ha nem is nagyon vonz, mégis van benne valami izgató, ami a férfiaknak bejön rajta, hisz nagyon szépek a formái.
Dehogy süllyedek el, nem kritizáltam, mint mondtam, nincs vele dolgom. Csak kérdeztem valamit. Ami a másságomat illeti nem értem miért kell oltogatni, semmi pénzért nem változnék meg, ha tehetném sem. Ez a szőrös mellkas hasonlat meg nagyon gyenge, szerintem össze sem lehet hasonlítani a kettőt. ;)
# 32 Lehet, hogy nem vagyok annyira otthon a témában, de ne te szólalj meg jó? Tőled biztos okosabb vagyok, az írásod alapján nagyon primitív vagy. Hiába jössz azzal, hogy b*zi, én nagyon boldog vagyok a pasimmal. És azért tettem fel a kérdést, mert úgy gondoltam és kíváncsi vagyok, azt senki ne mondja, meg, hogy mit kérdezhetek és mit nem.
Akkor írok olyan hasonlatot, amit értesz...
Mekkora méretű, formájú péniszt szeretsz? És mi van, ha valaki vonz, de nem olyan a pénisze, ami neked tetszik? Elkezdesz pattogni vele, hogy miért nem edzi, hogy nagyobb legyen, vagy más alakú legyen a makkja?
Mert a női mell pont olyan, mint a férfi pénisz! Genetikai adottság. Ami jutott, azt kell szeretni! Ha az embert szeretem, akkor minden testrészét szeretem!
És tudod, ha nekem nem jön be a kis farok, akkor nem kezdek a viselőjével, de nem kezdem el kritizálni, degradálni, nem mondom, hogy undorító, egyszerűen csak nem foglalkozom vele. Mert tisztában vagyok vele, hogy senki nem tehet az adottságairól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!