Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs bajom a nőkkel, nem kell ellenségeskedni. Csak a lógó mell taszít, amiről nem tehetek.
Édesanyámnak kerek cicije van egyébként és van kettő testvérem.
Milyen taszító leszel 50 éves korodban a pelenkával?
Ez jusson eszedbe...
nem leszek az!Xd
egy férfi 40 felett is lehet jó testű, ha sportol.
nem is csak azokról beszélek, akik szültek, a fiatal kövér lányok is nagyon taszítóak..
jó, a kövérség férfiaknál is undi.
ez igaz.:D
# 11: Ha kerek cicije van, akkor vagy kis méret, vagy nem szoptatott egy percig sem, vagy meg van műtve.
Egyébként könnyen lehet, hogy pont valahonnan innen fakad az undorod... mert ha valamivel nincs dolgod, akkor miért undorodsz tőle? Az undornak minden valamilyen tudattalan oka van, amivel nem szívesen néz szembe az ember. (Nekem is volt ilyen undorom, és pszichológussal sikerült feltárni az okát. Azóta már nem undorodom.)
nem túl nagy a cicije, de szoptatott mindegyikünket egy évig.
mondjuk ő is sportol és tornázik, ez biztos közbejátszik.
ő is molettebb volt, amikor megszült minket, de nem volt kövér sosem.
Áruld már el, hogy lehet edzeni a női mellet sporttal, amiben egy árva izom sincsen???
A kis mell kevésbé ereszkedik meg (de az is meg tud egyébként, mondjuk az AA kosár nem, de én láttam már A kosaras lógó mellet). Melltartóval persze lehet optikai tuningolni bármilyen mellet. :)
"Hát az szerintem undi, amikor az utcán járkáló kövér nőknek figyeg a mellük. "
Ezt te írtad, nem? Erre írtam, hogy ha valamitől undorodsz, annak tudattalan oka van. Én pl. egy időben a szőke szemöldököktől undorodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!