Undorodom a zsíros, löttyedt melltartóból kilógó hurkáimtól. Hánynom kell, hogy a hájacskák változatos alakjai a hasamon átütnek a pólókon. Rosszul vagyok a plöttyedt narancsbőrős zsírban tocsogó seggemtől. Mit tegyek?
elvicceltem,de komoly a probléma.. tényleg nem vicces ez a történet :( teljesen függő vagyok már ezektől az ízfokozós inci-finci kajáktól.. Persze hogy nincs akaraterőm,mert ez szokás már a részemmé vált szinte én vagyok ez a folyton zabálós dagi kiscsaj. Ha sikerül is megerőltetni magam megunom az egészet 1-2 hónap alatt és újra zabálok,mert túlzásokba esek nem eszek stb. Mit kellene tennem?
Először is ugye össze-vissza eszek és szemetet..amúgy szeretem a zöldségeket nagyon :) gyümölcsből csak citrom,narancs,meggy..szóval azokat annyira nem
tejtermékeket nem eszem amúgy nagyon néha a szendvicsbe egy szelet sajt vagy a kávéba tej..
a kenyér meg a péksütik a gyengém meg a mirelit pizza és a csoki...gumicukor meg minden nélkül kibírom..
Viszont itthon se nagyon érdekel senkit,hogy mi kerül az asztalra kb hoznak valami lisztes cuccot aztán edd hülyegyerek.. mozgásból mennyi ajánlott?
Válogasd meg, mit eszel. Az evés tényleg jó dolog, örömet okoz, de a szemét szemét marad, akkor is, ha csoki íze van. Írd fel minden nap, mit eszel, minden egyes falatot. Ha csak egy kocka csokit eszel, azt is. Látni fogod, hogy rengeteg mennyiség, így talán könnyebb lesz keveset enned, legalábbis nálam ez bevált. Keress egészséges alternatívákat a kedvenc kajáidra. Gyümölcs, zöldség, hús, tojás, túró, zab - mind a barátaid. Fontos a sok folyadék, víz formájában természetesen.
Kezdj el mozogni. Egy kis séta, kocogás, otthoni torna videókra, ezek ingyen vannak.
Ha gondolod, írj privátot, szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!