Létezhet, hogy ha 13 óráig nem eszem meg a napi szüksegletem nagy részét, az esti órákban rohamos késztetést érzek a táplálkozásra?
Figyelt kérdés
Es össze eszek mindent mindennel, es azt erzem nem lakok jol. Vagy lehet, hogy csak nagy zsíros ételre vágyik a szervezetem? Egyáltalán mennyi a napi kalória szüksegletem , ha nem sportolok, 43 kg 159 cm es 16/L vagyok?2014. dec. 5. 20:02
1/7 anonim válasza:
43kg? 159cm? Sírnék örömömben ha csak ennyi lennék. Létezhet, mert az ember este mindig többet akar enni, azért, hogy zsírt szedjen fel (ösztönös reakció). Bár én inkább azt vettem észre magamon, hogy mivel a régi szükségletem 1/3-át fogyasztom, ezért csak a cukrot/energiát hiányolom. Ilyenkor lemegyek, iszok egy pohár szörpöt, megeszek egy sütit, és megyek vissza a dolgomra.
2/7 anonim válasza:
Extrém sovány vagy! Egyél rendesen!
3/7 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat! :) egyébként nem látom magam soványnak
2014. dec. 6. 10:09
4/7 anonim válasza:
A mérleget azért csak látod. 17-es BMI, mikor a normális alsó határa 20.
5/7 A kérdező kommentje:
De az csak egy szám, szerintem magas a testzsitszazalekom, vagy ezek szerint önértékelési problémám van.
2014. dec. 6. 18:17
6/7 anonim válasza:
Ennyi súllyal nem lehet magas a testzsírod. Maradjunk inkább a második variációnál.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom :D
2014. dec. 6. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!