Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért gondolják a genetikailag...

Miért gondolják a genetikailag vékony emberek, hogy nekik nem kell odafigyelniük a táplálkozásra?

Figyelt kérdés
Valaki azzal büszkélkedik, hogy naponta ehet xy gyorsétteremben, mégsem hízik. Ezeknek az embereknek tényleg nem jut el a tudatukig, hogy attól még ugyanúgy lehetnek rákosak, lehet cukorbetegségük stb. a helytelen táplálkozástól?
2013. szept. 13. 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Mert sok a hülye. Még a kövér, beteg emberek is azt gondolják, hogy nem kell odafigyelniük a táplálkozásukra. Vagy nem gondolják ezt, de a gyakorlatban nem figyelnek. Vagy figyelnek, de nincs tudásuk hozzá mire figyeljenek..

Szóval?

2013. szept. 13. 16:25
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Azért, mert a köztudatban az a téveszme él, hogy a vékonyabb, jó alakú ember az egészséges, csak az lehet beteg, aki túlsúlyos, netán egyenesen kövér. Elég nagy baj, hogy így gondolkodnak, de természetesen az egyes ember dönti el, miről mit gondol, mit hisz el, amit el akarnak vele hitetni.
2013. szept. 13. 16:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért hiszik el az emberek, hogy az az egészséges táplálkozás, amit el akarnak velük hitetni? Miért nem veszik észre, hogy ez CSAK üzlet, és semmi köze nincs az egészséghez!

A "tudósok" olyan eredményt mondnak, amiért a szponzor fizet őket!

Évekkel ezelőtt azt állították, hogy zsír és vaj helyett olajat és margarint vegyünk, mert az az egészséges.

Ma már azt állítják, hogy zsír és a vaj az egészséges, az olaj és a margarin rákkeltő!

De még lehetne sorolni a megváltozott véleményeket.

Nagyanyáink nem törődtek az ilyen véleményekkel. Ettek mindent, ami jól esett, változatosan, és mozogtak sokat. Azért van ma is sok 80 éves, aki még egészséges és dolgozgat a kertjében.

2013. szept. 13. 17:09
 4/9 anonim ***** válasza:
48%

Megélhetési tudósok mindig is voltak, egyébként sosem mondták hogy növényi olajat kell enni zsír, vaj helyet.. De, dilettáns bar.mok igen, mind a mai napig mondják. Dietetikusok.. De emögött sosem volt komoly tudományos munka, sosem gondolta senki ezt komolyan, egy percig sem.

Persze, egy növényből préselt olaj, majd az lesz a jó. Amikor teljesen elüt a zsírsav összetétele attól a zsírtól ami az állatokban van..

Mi nem üt el? A kókusz zsír, az telített zsírokban gazdag, érdekes..

2013. szept. 13. 17:11
 5/9 anonim válasza:
100%
Azért szerencsére sok "genetikailag vékony ember" él egészségesen! Én többet is ismerek! :-)
2013. szept. 13. 20:20
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Előre lapoznék az 50-60 éves egészségi állapotukra is. Akkor mennyire lesznek 'genetikailag' vékonyak. HAH!
2013. szept. 14. 08:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Ismerek olyan dagadt hatvanast, aki (fotón láttam) fiatalkorában "genetikailag" nagyon vékony volt, mondhatni sovány.
2013. szept. 14. 10:02
 8/9 anonim válasza:

Én genetikailag vékonynak számítok(anyum is az,az ő anyuja is nagyon vékony volt,csak kapott inyekciókat,hogy hízzon,ennek kb. 20 éve jött meg az eredménye,másik mamám is nagyon vékony),de én általában odafigyelek,hogy mit eszem.

Nem járok gyorsétterembe,ha eszembe jut eszek gyümit és sportolok.

2013. szept. 15. 13:36
 9/9 anonim ***** válasza:
56%
Én is genetikailag vékony vagyok, DE tudom, hogy én is el tudnék zsírosodni, és odafigyelek az étkezésemre. Érdekes, én inkább azt veszem észre, hogy a dagadt emberek nem figyelnek az étkezésükre, és zrikálják a vékony vagy karcsú embereket merő irigységből, és ők fognak a genetikára mindent. Szóval kedves kérdező én is tudok általánosítani, nemcsak te!
2015. jún. 27. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!