Hát a mai vasalódeszka lányoknál biztosan...
168cm-es 60 kiló alatti csajjal szóba sem állnék, még szálka menne a... :D
Én 52,5-el vagyok VÉKONY. (szerintem kevés)
Amikor 55-6 voltam, elég jó visszajelzéseket kaptam már.:)
3-asnak igaza van.
En 167 cm vagyok,de vigyaznom kell,hogy ne csusszak 50 kg ala,mert különben nagyon gebenek nezek ki.Mindenki azt hiszi ilyenkor,hogy beteg vagyok.Most kb.52 kg vagyok,vekony,de szerencsere mar nem csontos:).Most mar eleg pozitiv bokokat kapok,hogy csinos vagyok stb.Volt egy korszakom,amikor kb.46 kg voltam:(.
Egyebkent sok függ a csontozattol is,en eleg keskeny,törekeny,kislanyos tipus vagyok.
Ha valaki szelesebb,izmosabb tipus,akkor 60-62 kg-val is siman vekony tud lenni.
Relatív.
Barátnőm is 168 cm (+ - 1), ő 62 kg-al bombanő, egy deka háj nincs rajta, azért, mert kis kora óta sportol. Tényleg nem túlzok, nagyon szép formás, de vékony lábai, lapos hasa van.
Viszont én csak 2 cm-el vagyok alacsonyabb, 60 kg-al (hogy ugyanakkora legyen az arány) nem mondom, hogy kövér voltam, de azért vékonynak sem neveztem volna magam.
Átlagban talán olyan 57-59 a normális, 55 kg alatt már vékony.
BMI skála kitalálója azt mondta, hogy az emberek kevesebb, mint 10%ára használható, mégis használják egyesek. Miért?
Azért mert a BMI egy baromság, de fogyasztása alapú társadalom manipulatív alappilléreként megállja a helyét, miszerint az elégedetlen emberek törekednek arra a fejlődésre, amit nem kéne elérniük.
Források:
Top 10 Reasons Why The BMI Is Bogus
Obesity Myths
Csak nézd meg a képeit és meg
BMI SCALE BULL$#!%
http://www.youtube.com/watch?v=GlXxoG98urc
Ha nem tudsz angolul 2:26nál a sárc elhízott, 2:26nál a lány túlsúlyos. (BMI failed)
Ha már annyira ragaszkodunk a BMI skálához hozzá kell tenni, hogy a BMI skálán szereplő nők közül a túlsúlyosok élnek a legtovább és nekik van a legkevesebb betegségük. Őket követi a normál, majd az elhízott, a túlságosan elhízott testalkat és leggyengébben szerepel, tehát a legtöbb betegséget kapja el, és a legkorábban hal meg az alultáplált testalkat.
forrás:
cikk:
Tessék: ő vékony, és BMI-je szerint kis híján túlsúlyos.
Amit nehéz itt eldönteni, hogy mindenkinek más a teste.
Nagyon nehéz megmondani kg-ra. #7-nek igazat adok: eloszlástól függ
Ha naponta mozogsz fél órát (erőltetett séta, futás, tesi edzés, foci, jóga, bringa, röpi, kosár, tollaslabda, stb), akkor a 66-72kg már szép vékony.
Az 65 kg alatt túl vékony - szerintem.
Ha nincs heti 1-2 óra mozgásod sem, akkor figyelembe kell venni, hogy nincsenek megfelelő izmaid, és az izom sokszorosan nehezebb a zsírnál. Azért a nem ugyan az a 70kg egy edzett testnél, mint egy löttyedt testnél.
--- off ---
Bodyshock.tv most indult, lehet jókat mondanak, kíváncsi leszek rájuk. Mindenesetre a csaj 30 napos edzésterve motiváló, kár, h nem nyár elején adták le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!