164 centis magasságomhoz hány kilónak kellene lennem, hogy csinos-vékony legyek?
A súlyunk ingadozik, és nem teljesen tisztázott még az én fejemben sem hogy a törékenyebb vagy a sportosabb test az ideális, kinek mi. Kilókban nagy lehet a különbség. Vannak alkati dolgok, akinek széles a csípőcsontja és a vállai az ne akarjon gebe lenni mert nem tud, lehet sportosabb de a kicsit magasabb testzsír az ideális neki ( azért nem a lógó hasra gondolok).
Szóval alkatodtól és izomzatodtól függően 48-64 kilóig bármi lehet az ideális. De bármilyen súllyal lehetsz löttyedt is. Ha egészséges az életmódod, sportolsz akkor az alakod is annak megfelelően jó lesz, a kilók pedig senkit nem kéne érdekeljenek.
46-48???
Én 164 cm magas vagyok és 54 kg az ideális súlyom, amikor ennyi voltam akkor 36-os méretet hordtam, volt mellem és fenekem is, de vékony derekam és combom volt. Megbámultak az utcán, ha ennél kevesebb lennék akkor élő halott lennék.
46-48 kg nagyon vékony már és csúnya.
A szövegemet sokan nem szokták itt megérteni ,de hogy már a számokat sem? :D
48at írtam alsó határnak, és igen ,lehet valaki ilyen alkatú, szóval irreleváns te mennyivel nézel ki jól. pont erről rizsáztam.
Én kérek elnézést, már be vagyok jelentkezve a szemészhez (október elejére kaptam időpontot), én 48-46 kg-ot olvastam, közben meg 48-64 kg-ot írtál.
Tényleg ne haragudj! Az én hibám! Máskor 2-3szor is átolvasom, mi előtt vlmit lereagálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!