17-éves vagyok,159 magas vagy és 49 kg. Szeretnék edzeni, mert elég zsíros a hasam és narancsbőrös a lábam, de hogyan?
17 évesen azért már lehetne benned valamennyi kreativitás.. és kicsit használhatnád az agyad... ha már van.
Na ? Szerinted hogyan ?
Zsíros a hasad és narancsbőrös a lábad.
Járj futni, esetleg úszni. Ezektől szép alakod lesz.
Ollé.
Kérem a következőt pácienst.
oké,köszi inkább a felülést alkalmatom akkor. :)
Nagyon kedves vagy. :)
Felejtsd el a felülést.
Hasprés 3x30 meg lábemelés szintén 3x30 - szabályosan!
Lábra kitörés 3x30 meg guggolás 3x30 - szabályosan!
Ha fogyni szeretnél ahhoz kalórideficit kell = diéta kell : 5x egyél keveset és normális kajákat, semmi cukros vagy zsíros vagy olajos, sok zöldség, csirke, rizs, krumpli, tk kenyér, tojás, túró stb. + napi min 2l viz
aerob edzés( = kényelmesen, 130 alatti pulzus, tehát még tudj melette beszélni) is jó lenne legalább 2-3x egy héten ez 40-60perc futás, bicikli, ugrálókötél stb. lehet. Normális étkezés és mozgás nélkül nem lesz eredmény, +inof - egyszerre fogyni és izmosodni nem tudsz illetve nincs helyi zsírégetés!
Valószínűleg a kérdező nemigazán fogja bírni a 30-as köröket SZABÁLYOSAN... A kérdéséből az jött le, hogy nem igazán edzett még, tehát valószínűleg még gyengécske.
Én mindenféleképpen ezt ajánlom, ha otthon fogod csinálni:
10 hasprés, utána egyből 10 lebegő. ebből legyen inkább egymás után 5 sorozat, majd az 5. után fóka. Ha nagyon elfáradsz, ügyelj arra, hogy a kör végén állj csak meg, ne közben. Tehát a 10 prés és lebegő legyen meg és csak utána állj meg, ha MUSZÁJ.
Ezután:
10 kelj fel
1 perc pihenő
3x20 guggolás
1 perc pihenő
lábtartás(hátrafekszel, 15 cm-re, felemeled mindkét lábad és tartod, amíg bírod)
Ezen a napon még egy ilyet is csinálj: http://www.youtube.com/watch?v=6So6k7-q9W0
És az edzés előtt fuss egy kicsit, vagy biciklizz.
Ez amit leírtam nagyon kevés, de nem is írok olyat, hogy na akkor 1 hónap után PEDIG:, mert otthon sajnos megfogod ezt unni. Menj konditerembe a barátaiddal és ott sokkal élvezetesebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!