Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyne kaptál volna választ... egy csomó választ kaptál, csak átsiklottál felettük. :)
Egyébként a barátom elfogad a lógó mellemmel együtt. Nem a mellem a vonzó számára, hanem én magam, és a mellem is hozzá tartozik. Én is elfogadom a kopaszodását, és egyéb testi "hibáit", vagy mondjuk úgy, jellegzetességeit, mert szeretem. Az egész embert, nem pedig a részleteit.
Mivel a kérdező meleg, ezért el sem tudja képzelni, hogy a legtöbb férfi odavan a női mellekért, ha kicsi, ha nagy, ha kemény, ha puha, és az sem zavarja a heteroszexuális férfiakat, hogy az idő múlásával a mell megereszkedik.
Nem egy a preferenciánk, ezért sosem fogunk tudni számodra elfogadható választ adni.
hogy nyilvánultam meg?
nem a nagy cicikre irányítottam a kérdésem, hanem a plöttyedtekre és az nem egy és ugyan az.
Húzhatja a gravitáció, attól, hogy nagy, még lehet kerek..
De mindegy, ezt nem fogom megérteni.
Még egy dolog, a golyók között nem nagyon van különbség, az hellyel közel mindenkinek ugyan olyan.;)
Például az egy elég fontos pozitív szempont, hogy a mellek változatosak.
Amúgy meg elég nehéz lenne megmagyarázni, hogy mi miért vonzó. Ahogy ha te megmagyarázod, hogy miért tetszenek a férfitestek, az sem igazi magyarázat. Mert szerinted vonzó az izmos kar? Miért? Mert jó mondjuk megfogni? Akkor pont mondhatja valaki a lógó mellekre, hogy szereti markolászni... Ízlés dolga.
Megérteni nem fogod úgysem, főleg nem, ha nem vonzódsz a nőkhöz.
Szerintem egy búzi ne osztogassa az észt a nők semmilyen testrészével sem.
Te undorodsz tőlük, én meg a fajtádtól.
Egyszer sem tettem fel kérdést, hogy a búzik miért szeretik a nagy f-szt például.
Ezt te soha nem fogod megérteni, mivel egy elfajzott személy van.
A legtöbb férfi valóban a feszes melleket szeretik, de neked ebben nincs kompetenciád. Semmi. Mivel te a férfiakhoz vonzódasz. Sokszor elgondolkodtam azon, hogy a melegek miért melegek, de hogy azon gondolkodjak, hogy mit szeretnek egymáson... ez adja magát.
Borzasztóan bunkó vagy, aki ezt erőteljesen próbálod palástolni, de nem megy.
Térj vissz a Kék osztrigába és a segglyukakhoz. Ott a helyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!