Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, nektek mi a vonzó a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mi a vonzó a plöttyedt mellekben?

Figyelt kérdés

2015. aug. 9. 23:13
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
sokat mozog -> nem zsírosodik el.
2015. aug. 10. 00:02
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Hasat, feneket, combot lehet edzeni, izmosítani, női mellet viszont egyáltalán nem. Nem izom, hanem kötőszövet, az pedig nem rugalmas. Ha egyszer megnyúlik, nincs az a csodaszer, vagy csodatréning, ami vissza tudná alakítani. Lehet undorodni tőle, de nem érdemes.
2015. aug. 10. 00:06
 23/36 A kérdező kommentje:
nem nagyon érdekelnek, mert nincs velük dolgom szerencsére. sajnos a kérdésemre választ nem nagyon kaptam.:/ de azért kösz.
2015. aug. 10. 00:09
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
A mell alapvetően zsír- és kötőszövetekből áll. Vékony nőnek is lehet nagy melle, és az bizony a szoptatástól mindenképpen megereszkedik, ha sportol, ha nem. A mellet nem lehet edzeni, mivel nincs benne izom. Egyébként elárulom, hogy amikor teltebb voltam, akkor a mellem is sokkal teltebb volt (magyarán jót tett neki formára, hogy zsíros volt), amikor viszont fogytam, akkor először mellből fogytam. Úgyhogy a fogyás pont nem tesz jót a melleknek, attól tudnak csak igazán lógni!
2015. aug. 10. 00:09
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne kaptál volna választ... egy csomó választ kaptál, csak átsiklottál felettük. :)

Egyébként a barátom elfogad a lógó mellemmel együtt. Nem a mellem a vonzó számára, hanem én magam, és a mellem is hozzá tartozik. Én is elfogadom a kopaszodását, és egyéb testi "hibáit", vagy mondjuk úgy, jellegzetességeit, mert szeretem. Az egész embert, nem pedig a részleteit.

2015. aug. 10. 00:11
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem provokálni akarsz, áá, kicsit sem bunkó a stílus. Van egy olyan dolog, hogy gravitáció és igen, ha valakinek nagyobb melle van, akkor arra jobban hat. Attól még nem 'plöttyedt'. Van, akinek meg szoptatástól stb-től ereszkedik meg. Tornának ehhez nincs köze, ez genetika. És már miért ne tetszhetne valakinek egy természetes mell? Most ez olyan, mintha én megkérdezném, hogy és a te plöttyedt heréidben mi a vonzó? Szóval mielőtt ilyen kérdéseket kiírkálsz, talán ezen kéne elgondolkozni. (Már nem a konkrét kérdésen, ezt most csak illusztrációnak írtam, hanem azon, ahogy megnyilvánulsz)
2015. aug. 10. 00:28
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a kérdező meleg, ezért el sem tudja képzelni, hogy a legtöbb férfi odavan a női mellekért, ha kicsi, ha nagy, ha kemény, ha puha, és az sem zavarja a heteroszexuális férfiakat, hogy az idő múlásával a mell megereszkedik.

Nem egy a preferenciánk, ezért sosem fogunk tudni számodra elfogadható választ adni.

2015. aug. 10. 00:35
 28/36 A kérdező kommentje:

hogy nyilvánultam meg?

nem a nagy cicikre irányítottam a kérdésem, hanem a plöttyedtekre és az nem egy és ugyan az.

Húzhatja a gravitáció, attól, hogy nagy, még lehet kerek..

De mindegy, ezt nem fogom megérteni.

Még egy dolog, a golyók között nem nagyon van különbség, az hellyel közel mindenkinek ugyan olyan.;)

2015. aug. 10. 00:37
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Például az egy elég fontos pozitív szempont, hogy a mellek változatosak.

Amúgy meg elég nehéz lenne megmagyarázni, hogy mi miért vonzó. Ahogy ha te megmagyarázod, hogy miért tetszenek a férfitestek, az sem igazi magyarázat. Mert szerinted vonzó az izmos kar? Miért? Mert jó mondjuk megfogni? Akkor pont mondhatja valaki a lógó mellekre, hogy szereti markolászni... Ízlés dolga.

Megérteni nem fogod úgysem, főleg nem, ha nem vonzódsz a nőkhöz.

2015. aug. 10. 01:01
 30/36 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem egy búzi ne osztogassa az észt a nők semmilyen testrészével sem.

Te undorodsz tőlük, én meg a fajtádtól.

Egyszer sem tettem fel kérdést, hogy a búzik miért szeretik a nagy f-szt például.

Ezt te soha nem fogod megérteni, mivel egy elfajzott személy van.

A legtöbb férfi valóban a feszes melleket szeretik, de neked ebben nincs kompetenciád. Semmi. Mivel te a férfiakhoz vonzódasz. Sokszor elgondolkodtam azon, hogy a melegek miért melegek, de hogy azon gondolkodjak, hogy mit szeretnek egymáson... ez adja magát.

Borzasztóan bunkó vagy, aki ezt erőteljesen próbálod palástolni, de nem megy.

Térj vissz a Kék osztrigába és a segglyukakhoz. Ott a helyed.

2015. aug. 10. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!