Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen férfiak azok, akik szüzek maradnak 25+ korukra is?
hát mit ir írhatnék..rengeteg kérdést írtam ki ezzel kapcsolatban. Előszőr is leírnám miért vagyok szeméyl szerint szűz.
Alacsony vagyok, 170 cm magas, pénisz mérete kb 5 évvel ezelőtt kezdett foglalkoztatni, miután rátaláltam erre az oldalra és sorba írták, hogy nekik mekkora, és a nők is írták mekkora kell nekik. Amúgy nekem 14 cm hosszú és kb 3,8 cm vastag.
Az volt a baj nálam, hogy a gátlásosság már iskolában elkezdődött mivel a lányok csúfoltak az alacsonyságom miatt, de akkor még nem érdekelt a dolog, mivel a lányok se érdekeltek akkor MÉG. Mikor elballagtam 170 cm voltam.
15 évesen ugye bekerűltem más környezetbe, egyből arra lettem figyelmes, hogy a fiuk szinte mindegyik 1 fejjel magasabb nálam, akik nem, fél fejjel. Lányok többsége akkora volt mint én, de nagyon sok magasabb is volt, persze voltak akik alacsonyabbak is voltak nálam.
16 éves voltam amikor már tényleg szerettem volna barátnőt, de az hogy a magasságom változatlan maradt meggátolt, hogy egyáltalán odamenjek olyan lányokhoz is akik alacsonyabbak voltak nálam. Ebben az időszakban estem súlyos depresszióba ami a mai napig tart és súlyosbodott.
Teltek az évek én nem nöttem semmit, semelyik testrészem.
Egyetemen, már kerültem az embereket, pl : közösségekbe nem mentem, ( mondjuk középiskolásként se mentem )hátsó ajtón mentem be az egyetem épületébe hogy ne találkozzak emberekkel, mert kinevetnek vagy vmi...és sajnos kihatott a tanulmányaimara is ez az egész.
28 éves szűz vagyok, akinek még barátnője se volt. Teljesen aszociális vagyok. Komoly depressziós. Lakásból már nem is szeretek kimozdulni, csak akkor amikor mennem kell vhova. Látom ahogy párok mennek, fogják a kezüket összeszorul a gyomrom és rettentően fáj, hogy én ezt sosem fogom átélni,mert nem váltam férfivá. 14 éve vártam, hogy nöjjek, de nem nöttem semmit.
Ehhez hozzá jött a pénis is, szóval...Most már odajutottam, hogy nem kellene már barátnő se, ne rontsa el velem senki az életét.
Apámat okolom, hogy ez mint megtönrtént velem. Ő 168 cm volt, most már kisebb.. Anyám 155-158 cm között van.
Anyámnak sokszor mondom, miért ne mcsinált magassal gyereket ? Ezért kár volt megszületnem.
Apámmal évek óta nem beszélek, 8 éve, mondjuk vele nem csak ezért...
Szóval 28 éves szűz vagyok. Egy roncs ember.
#11-es!
A testmagasságnak nincs köze ahhoz, hogy sikerül-e társat találni magadnak, mert én is "csak" 172 cm magas vagyok és az összes ujjam kell ahhoz, hogy megszámoljam, hogy hány tartós párkapcsolatom volt az életem során. Keresd az érdeklődési körödnek megfelelő társaságot és beszélgess más emberekkel. Ha a szüleid egymásra találtak, akkor annyi esélyed neked is van a párkapcsolatra.
A szüzesség nem a férfiak tulajdonsága, kizárólag a nők erénye!!!
Aki ezért következetesen lepontoz, az egy éretlen tini idióta kislány!!!
Jómagam akkor mit szóljak?
Férfi létemre 163 cm-es testmagasságom van.
Igaz, amivel alacsonyabb egyéb testtájékokon arányosan annyival nagyobb. Igen, a számra gondoltam, mielőtt bárki arra gondol, amire utalok, hogy gondoljatok.
Mégsem volt barátnő-probléma, sem szüzesség-probléma.
Kiállás kell, kisugárzás, kicsi vagányság, duma-humor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!