Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak 70%-a miért nem ért a nők nyelvén? Aztán még csodálkoznak hogyha örökké szinglik maradnak.
Az idegroncs r!bancok vágynak erre.
Egy(ha már általánosítunk) nőnek kell a figyelmesség, a szeret, a kedvesség, és a humor, csak ez nem azt jelenti hogy a pasi mindent a segge alá tesz, papucskodik.
Röviden:
Szerintem ez a felvetésnél sokkal egyszerűbb! Vannak belevaló és kevésbbé belevaló csajok és palik! Aki nem halva született és ráérez annak van/lesz csaja.
Mondjuk érteni a nők nyelvén... Esélytelen! Randi címszó alatt lelkisegély szolgálatot adni hiba. Ráérezni, hogy akkor most sacc/kb mire van szűksége azt lehet. Utána eldönteni, hogy mi lesz az meg egyenesen kötelező! Na szerintem itt b...ák el a te barát-zónába suvasztott ismerőseid?! Ami tuti, nyálas szerencsétlenkedésre biztosan nem vágynak a hölgyek!
A barát-zónából meg bőven van kiút! Legalábbis tapasztalataim alapján, igaz olyankor amikor nem is gondolná az ember, és csak megtörténik! Amíg valaki ezen filózik, addíg mondjuk tényleg nincs :)
nagy barmok vagytok mind!
volt pár hosszú, sok éves kapcsolatom meg rövidebbek. a nők nem ezekre buknak és ezekkel nem tartod meg őket. most is lehetne, csak értelmes független nő nincs. olyat mint az eddigiek meg nem akarok
30+F
Szerintem pedig barom a kérdező.
Amelyik lány bunkóságra, elhanyagoltságra vágyik, az olyan is.
Végletekben gondolkodtok, ez a baj veletek. Nem csak seggnyalóskodni, és bunkózni lehet. Van még opció bőven a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!