Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy minden nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden nő kikosaraz, de viszont csodálkoznak, hogy még nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

mondogatják, hogy milyen aranyos meg kedves vagyok, furcsálják, hogy még szigli vagyok. De amikor elkezdek nekik udvarolni, akkor mindig elutasítanak, kitalálnak valamilyen okot, csak hogy lerázzanak, de rá pár hétre- hónapra _lánytól függ_ megin szekálna ezzel.

Már egy csomó lánnyal jártam így. Miért van ez? Lehet hogy mégis egyforma az összes nő??

2012. júl. 20. 10:24
 1/10 A kérdező kommentje:
én magam rondának tartom magam, ők meg átlagosnak.
2012. júl. 20. 10:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Igen egyforma. Mindegyiknek van szeme, keze, lába, melle, punci is mindegyikük alatt van... Szóval egyformák.

Ja és vagy "de" vagy "viszont". A kettő egyszerre bukást von maga után magyarórán. :)

2012. júl. 20. 10:32
 3/10 anonim ***** válasza:
41%

"amikor elkezdek nekik udvarolni"

Képzelem azt az udvarolgatást. Ma már eléggé torz az emberek elképzelése az udvarlásról.

Na menj vissza palacsintát enni, mert anyukád mérges lesz.

2012. júl. 20. 10:34
 4/10 anonim ***** válasza:

"Ma már eléggé torz az emberek elképzelése az udvarlásról."

Már megint általánosítás -.-'

2012. júl. 20. 10:41
 5/10 anonim ***** válasza:

"Már megint általánosítás -.-'"

Talán írtam, hogy kiknek? Nem. Direkt embereket mondtam, mert nem a kutyák udvarlási szokásai változtak meg. De ha te nem ember vagy, akkor ok.

2012. júl. 20. 10:44
 6/10 anonim ***** válasza:

JÉ, pontosan ugyanez van velem is kérdező.

A lányok mondogatják, hogy helyes vagyok mégsem jött még senkivel sem össze. Akiket leszólítok, azok többnyire foglaltak vagy nem mutatnak nagy lelkesedést, akiknek eddig bejöttem, azok is csak neten mertek beszólni, hogy helyes vagyok meg lájkolták a képeimet.

2012. júl. 20. 11:33
 7/10 A kérdező kommentje:

kedves vagyok hozzájuk, viszek nekik csokit-virágot ´tól függ, melyiknek mi volt a kedvence´ dicsérem valamilyen tulajdonságaikat.

Ezeket értem udvarlásnak.

Talán nem lehetek olyan vészes, mert mosolyognak rajta, meg mintha tetszene nekik.

2012. júl. 20. 12:15
 8/10 anonim ***** válasza:

"kedves vagyok hozzájuk, viszek nekik csokit-virágot ´tól függ, melyiknek mi volt a kedvence´ dicsérem valamilyen tulajdonságaikat."

De Jézus f*sza!!!

Egy jó kapcsolat barátsággal indul.

2012. júl. 20. 12:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Te semmit sem tudsz az udvarlásról! És ne azokra mozdulj rá, akik csak haverként tekintenek rád! Főleg ne azokra, akik szekálnak, hogy nincs csajod. Valószínűleg azért rúgnak beléd még egyet, mert látják hogy milyen szerencsétlen vagy!
2012. júl. 21. 00:24
 10/10 A kérdező kommentje:

"Valószínűleg azért rúgnak beléd még egyet, mert látják hogy milyen szerencsétlen vagy!"

ezzel elgondolkodtattál, lehet benne igazság.

2012. júl. 22. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!