Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindig az a fiú kell aki elutasít és kikosaraz és aki velem szeretne lenni az nem érdekel?
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 19:33
1/9 anonim válasza:
mert éretlen vagy és gőzöd sincs mit akarsz. bocs. nincs igazam? majd kinövöd.
2/9 anonim válasza:
Mert a lányoknak az kell, akit nem kaphatnak meg. 15F
3/9 anonim válasza:
Engem nem érdekelsz. Na most vonzó vagyok? Teljesen hidegen hagysz, sőt fárasztó a kérdésed. És most?
4/9 anonim válasza:
Mert nem vagy képes előre gondolkodni, pl ilyen szitukban fel kéne tenni a kérdést, hogy... vajon megérni nekem azt a srácot választani aki pár hát után úgy is kihasznál max kefélünk és ennyi? vagy megéri a mai szar hideg világban találnod egy értékes embert aki melletted van ... lehet kicsit nyálas de ez az én véleményem :D manapság nem számítanak az érzelmek..
5/9 anonim válasza:
sajnos az elsőnek van igaza, úgyanez van velem is igaz én F vok, de már én is rájöttem h bizonyos szempontból éretlen vagyok korom ellenére is, és ezért van ez:S
22/F
6/9 anonim válasza:
Tessék itt egy példa te pont az a példa vagy akinek, a köcsög, faccopó, seg*gfejek kellenek, aztán otthagynak mikor megunnak. ennyi!
DE! Nem hibáztatlak. MERT! Sose gyere össze olyan pasival, aki neked nem tetszik és csak SAJNÁLATBÓL lennél vele vagy addig amíg nem találsz mást.
7/9 anonim válasza:
Mindig az kell nektek, akit nem kaphattok meg, ezért is hajt mindig a lányok nagy része nős pasikra például.
Ez belétek van programozva, tisztelet a ritka kivételnek.
8/9 anonim válasza:
Mert túl válogatós vagy, és csak a legjóképűbb srácok kellenének.
9/9 anonim válasza:
mert nő vagy, ezért ilyen a természeted! szokd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!