Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha próbálkozol egy lánynál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha próbálkozol egy lánynál, és kikosaraz, meddig próbálkozol? Mikor adod fel?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 19:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Pont ezért nem próbálkozok már egy ideje. Kudarc sok volt, siker kereken 0.
2011. júl. 10. 19:29
 2/15 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy mennyire vagyok szerelmes. Ha csak tetszik, akkor vagy leszarom, vagy még próbálom fűzögetni addig, amíg el nem távolodunk egymástól (lásd: iskolaváltás). Ha nagyon szerelmes vagyok egy lányba és elküld a halál faszára több napig, hétig depressziós leszek, vagy egy jó kocsmázás erejéig, aztán rájövök, hogy igazából egy kifordulós krva és soha az életbe nem kéne.
2011. júl. 10. 19:29
 3/15 anonim ***** válasza:
Akkor nem próbálkozok, mert van oka hogy elhajtott.
2011. júl. 10. 19:34
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
A lányoknak csak a külső számít, így ha egyszer elutasít, utána már nem érdemes többet próbálkozni.
2011. júl. 10. 19:41
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Jól írják. Ha egyszer nemet mond, akkor onnantól felesleges hülyét csinálni magadból...

Lépj tovább, ha esetleg meggondolná magát (ami szinte kizárt), akkor majd keresni fog, ha akar valamit.

2011. júl. 10. 19:45
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első kikosarazás után nem érdemes. Majd ő szól, ha meggondolná magát.
2011. júl. 10. 20:24
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Megerositeni tudom az elozo valaszokat. Kosar utan nincs ertelme tobbet probalkozni. Vannak mas lanyok is :)
2011. júl. 10. 20:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Semeddig, majd lesz másik.

Ha pedig azért utasított el, hogy komoly érett nőket tűnjön, aki nem akar ribancnak tűnni, akkor beszopta, mert nem fogom törni magam érte.

2011. júl. 10. 23:11
 9/15 anonim válasza:
Én 4x utasítottam el a barátomat. utána, 3 és fél évig voltunk együtt. :)
2011. júl. 12. 08:27
 10/15 A kérdező kommentje:
Türelmes srác lehetett. :)
2011. júl. 12. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!