Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szakítottak Veled próbálkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szakítottak Veled próbálkozol még utána?

Figyelt kérdés
1 év után, a kapcsolat nem volt felhőtlen, de a szex jó volt. próbálkozol még utána ha a lány szakított vagy továbblépsz? ha próbálkozol még akkor mit csinálsz, és mennyi ideig?
2011. jún. 30. 12:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én mindig azt mondom, hogy fiú és szekér után nem érdemes futni, úgy is jön másik. Nem szabad magad megalázni. De ha még is úgy érzed, hogy van remény, akkor tedd, amit a szíved diktál. HAJRÁ! ;)

2011. jún. 30. 12:18
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem,hiába volt jó a szex.Tovább tudtam lépni,a büszkeségem soha nem adtam fel ezért.
2011. jún. 30. 12:19
 3/14 A kérdező kommentje:
én vagyok a lány én szakítottam. kíváncsi vagyok főleg férfiak válaszára hogy ilyen esetben még próbálkoznak -e visszahódítani a lányt, ha ők lettek lapátra téve.
2011. jún. 30. 12:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak túl büszkék, hogy visszamenjenek. Nagyon kevés a normális, rendes pasi manapság.
2011. jún. 30. 12:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"Én mindig azt mondom, hogy fiú és szekér után nem érdemes futni, úgy is jön másik."

Lány után sem érdemes futni, mert úgyis jön a másik (mint a villamos). :D

Akivel pedig egyszer megszakadt a kapcsolatom, bárki kezdeményezésére, azzal én már nem jönnék újra össze.

2011. jún. 30. 12:23
 6/14 anonim ***** válasza:

Fura, hogy nektek az a normális hogy miután engem kidobtak menjek vissza kuncsorogni.

ez teljesen attól függ hogy milyen mély volt a kapcsolat illetve mik a vágyai a másiknak vagy hogy mik a kilátások a továbblépésre.

ez annyira helyzet és egyénfüggő hogy nem lehet általánosítani.

nem tartom kizártnak hogy próbálkozzak egyébként.

Én a részemről elhívnálak egy "semleges" találkozóra és próbálnék finoman puhatolózni, figyelném a testbeszédet mennyire húzodsz el tőlem egy-egy véletlen érintésnél.

Ha minden jól alakul bedobnék egy két kexuális poént, megjegyzést. stb

2011. jún. 30. 12:29
 7/14 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, sosem próbálkoztam, mert okkal vetett véget a kapcsolatnak, az nem fog megszűnni attól, hogy újra összejövünk. Volt, hogy nagyon szenvedtem, de próbálkozásra nem gondoltam.

Mikor én szakítottam a volt barátommal, 'barátok' maradtunk, de sajnos ezt arra használta fel, hogy próbálkozgasson nálam. Ezért megszakítottam vele minden kapcsolatot.

2011. jún. 30. 12:40
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem.
2011. jún. 30. 12:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, ezerszer próbáltam szakítani, de a párom betegesen üldözött, nem fogta fel. Most már talán sikerült.
2011. jún. 30. 12:53
 10/14 anonim ***** válasza:
80%

Próbálkoztam már visszaszerezni, és sikerült. Sokkal szerelmesebb lett belém, mint előtte, és most már házasok vagyunk .

Mindez a "próbálkozás" 17 éves korunkban történt. Most 34 éves vagyok. Hidd el, ha szereted, és a szíved úgy diktálja, megéri. Tudom, hogy jelen esetben a kérdező szakított, de ezt azoknak a fiúknak és lányoknak mondom, akikkel szakítottak.

Ne arra várj, hogy aki szakított, az megkeres. Mert nem biztos, hogy megfog. Egyébként ahol nagyon nagy volt a szerelem, az egyik félben az érzések nem múltak el, nem tud a másik nélkül élni, nagyon szereti az illetőt, azt mondom, miért ne? Én akit szeretek, azért meghalnék, és könyörgöm, ne beszéljünk mindig a büszkeségről.

A szakítónak pedig üzenem: nem kell annyira nagymenőnek érezned magad, mert Te szakítottál. Gondolj arra, mikor te is ugyanúgy szeretted a barátodat. És ne használj olyan kifejezéseket, hogy "lapátra tettem". Tudod, ha veled tennék ugyanezt, nem hiszem, hogy jól éreznéd magad.

2011. jún. 30. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!