Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakítottak Veled próbálkozol még utána?
26f vagyok!
A legutolsó barátnőmmel nagyon nagy veszekedéssel váltam el ,mert ő nem volt képes normálisan szakítani.
Ha a szerelmem szakít Velem akkor igen is probálkozom a megoldani a szakítás okát ,de tudod vannak dolgok amiket soha nem bocsáltok meg senkinek sem!Jelenleg ugy vagyok vele hogy még mindig nagyon szeretem (évek után is),ha elkapna valami gyengébb pillanatomban akkor simán visszamennék,de tudod van az a fránya büszkeségem és ezért nem írok neki még egy levelet sem (pedig csak annyit írnék neki hogy neharagudjon a sok veszekedésemért meg amiket csináltam Vele).
Ha meg egy általános csajról van szó akkor max megiszom egy sört (annak ünneplésére hogy megint6 szingli vagyok),és jöhet a következő nő!
Visszahódítani apróbb ,fontosabb ajándékokkal szoktam,vagy tettekkel(ha kell szerenádot is csinálok),de ezt tényleg akkor csinálom amikor nem súlyos az ok amiért szétmentünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!