Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csodálkoznak annyira a nők, hogy egyre több a nőgyűlölő férfi?
A cím provokáló, viszont maga a jelenség is olyan, ami megbeszélést igényel.
Én elsősorban arra gondoltam, hogy nagyon sok olyan megnyilvánulás figyelhető meg sok hölgynél, ami nekik fel sem tűnik, de mégis vérig sérti a másikat. Ezt azért sem értem, mert elvileg a szebbik nem remekül ért a finom pszichológiai játékokhoz, amihez szerintem hozzátartozik, hogy nem bántjuk meg a másikat, főleg, ha semmivel nem szolgált rá.
Engem is sok negatív élmény ért már az eddigi életem során, ahogy másokat is, pl.: rideg, arrogáns tekintet, illetve viselkedés, becsmérlő szavak, kibeszélés és hasonlók.
A kérdéshez az inspirációt a legutóbbi élményem adta: együtt dolgozom több lánnyal is, akik közül az egyik megtetszett nekem. Nagyon szívesen elképzeltem volna barátnőmként. Egy ismerősöm beszélt vele és én is szóba kerültem, amiből kiderült, hogy sajnos az érzés nem kölcsönös. Megértettem és tovább is léptem rajta, azonban ekkor történt a következő...
Panaszkodott két ismerősének, hogy milyen jó lenne már valakivel szexelni, mert már egy éve nem csinálta. Az egyikük felvetette a nevemet, mire ő azt mondta, inkább csinálná bárki mással, mint velem.
Nem értem az egészet. Ez elvileg egy komoly lány, már nem csitri és komolyan érdeklődtem utána, nem csak megdugás, hanem konkrét járás szintjén és mégis így reagált. Nyilván abból indult ki, hogy soha nem tudom meg.
Most őszintén, még ha nem is jövök be neki, de miért kellett ezt csinálnia? Én nem fogok megjegyzéseket tenni rá, inkább elszomorít a dolog, de ezek után teljesen megértem azokat, akik a címben szereplő típussá válnak.
83%-os
Nem egy nő, hanem volt már pár tucat. Csak ő volt a legfájóbb, mert értelmesnek gondoltam, nem egy cicababa és végképp nem vártam volna ezt tőle.
A második hozzászólásodra pedig a válaszom: OK, nem jövök be neki, de ahogy hallottam, úgy beszélt rólam, mintha undorító volnék, mármint testileg.
szerintem csak eltúlzod a dolgot. szimplán nem jössz be neki, csak a beszélgetés során egy kicsit durvábban adta elő magát. de amúgy is, te nem hallottad hogy konkrétan mit mondott, lehet hogy baromira nem is ez jött le abból, amit és ahogy valójában mondott, csak beképzeled magadnak.
meg amúgy is, velem is előfordult már hogy baráti beszélgetésnél azt mondtam hogy xy csajjal soha az életbe nem feküdnék le, pedig nem volt se ápolatlan, se igénytelen, csak szimplán nem az esetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!