Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csodálkoznak annyira a nők, hogy egyre több a nőgyűlölő férfi?
A cím provokáló, viszont maga a jelenség is olyan, ami megbeszélést igényel.
Én elsősorban arra gondoltam, hogy nagyon sok olyan megnyilvánulás figyelhető meg sok hölgynél, ami nekik fel sem tűnik, de mégis vérig sérti a másikat. Ezt azért sem értem, mert elvileg a szebbik nem remekül ért a finom pszichológiai játékokhoz, amihez szerintem hozzátartozik, hogy nem bántjuk meg a másikat, főleg, ha semmivel nem szolgált rá.
Engem is sok negatív élmény ért már az eddigi életem során, ahogy másokat is, pl.: rideg, arrogáns tekintet, illetve viselkedés, becsmérlő szavak, kibeszélés és hasonlók.
A kérdéshez az inspirációt a legutóbbi élményem adta: együtt dolgozom több lánnyal is, akik közül az egyik megtetszett nekem. Nagyon szívesen elképzeltem volna barátnőmként. Egy ismerősöm beszélt vele és én is szóba kerültem, amiből kiderült, hogy sajnos az érzés nem kölcsönös. Megértettem és tovább is léptem rajta, azonban ekkor történt a következő...
Panaszkodott két ismerősének, hogy milyen jó lenne már valakivel szexelni, mert már egy éve nem csinálta. Az egyikük felvetette a nevemet, mire ő azt mondta, inkább csinálná bárki mással, mint velem.
Nem értem az egészet. Ez elvileg egy komoly lány, már nem csitri és komolyan érdeklődtem utána, nem csak megdugás, hanem konkrét járás szintjén és mégis így reagált. Nyilván abból indult ki, hogy soha nem tudom meg.
Most őszintén, még ha nem is jövök be neki, de miért kellett ezt csinálnia? Én nem fogok megjegyzéseket tenni rá, inkább elszomorít a dolog, de ezek után teljesen megértem azokat, akik a címben szereplő típussá válnak.
válj egy kicsit keményebb csávóvá, mert a gyengéket széttapossák mint a hangyákat!
"az erősebb kutya baxik" Ez a mondás a természet törvénye, ha nem leszel tökös, nem lesz bnőd soha, kezdj el dolgozni rajta...
F18
Én is csak pislogtam nagyokat a leíráson. Konkrétan azt mondtad, rühellni kell a társadalom felét, mert annak egyetlen tagjába pont más ízlés programozódott, mint amibe te beleférnél. Hát ez elképesztő.:D
Az az elképesztő, hogy felnőtt emberként nem tudsz szöveget értelmezni.
kedves kérdező! ha nőgyülőlő vagy, semmi gond, keress magadnak pasit.
Jah, hogy ott is előfordulhat hogy majd visszautasítanak, mert pont annak nem jössz be, akkor már férfigyűlölő is leszel....
nos ekkor még mindig ott van a jobb és bal kezed, azok TALÁN nem utasítanak el....
puszi
A tököm ki van már ezzel a legyél meleg dologgal!
Pont azok a melegek, akikről sosem gondolnátok, ti nagy okosok!
Az izmos álompasijaitok közt több a meleg, mint hinnétek!
Majd, ha nem lesz ennyi felszínes nő, akkor lesz szép világ!
Egy csaj megbántott...na és?! Van még pár millió. NE ragadjál már le egy ilyen ártatlan beszólás miatt. Nagyon érzékeny lehetsz, ezen kell sürgősen változtatni.
Panaszkodni, sopánkodni a legkönnyebb amúgy is.
igen, elismerem, az vagyok. Mostanában több ígéretes próbálkozásom is volt, azok is bebuktak, de most ez...
Egyébként én nem tartom magam nőgyűlölőnek, csak akár az is lehetnék, ezt akartam mondani. Keresgélek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!