Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Everybody! Mi az ideálotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Everybody! Mi az ideálotok?

Figyelt kérdés

Érdekel minden részlet, mit szerettek/utáltok az ellenkező nemben, külső, belsőtulajdonsággal egyaránt. Leírhatjátok a volt/jelenlegi párotokat is, ha nektek ő a főnyeremény.

Fogalmazzátok meg légyszíves, mi az amit elvártok/amire vártok. Korral én nemmel együtt :)

2012. ápr. 22. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ideál nincs. Nem lehet azt mondani, hogy csak akkor a barna hajú emberek tetszenek.

Akit én szeretnék, ő egy teljesen átlagos srác. Átlagos testalkat, rövid haj. Szeressen engem mindenestül.Nem bunkó, hanem figyelmes, türelmes és őszinte.

2012. ápr. 22. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Belsőleg legyen érett, értelmes, érzelmes, őszinte, segítőkész, tájékozott, empatikus. Lehessen vele mindenféléről beszélgetni, filozofálni. Ne legyen bulizós típus, értékelje a csendesebb perceket, nyugodtabb programokat, mint pl. andalgás valahol, összebújva filmnézés vagy mozizás, vacsora valami kis szolid étteremben, tiszta éjszakákon csillagnézés stb. :)

Külsőleg nem tudom megfogalmazni, hogy pl mitől lehet szép egy nő arca... csak legyen nőies, finom vonások, szép bőr, ajkak, szép szemek. Hosszú, ápolt haj. Színekbe azért nem megyek bele, mert nekem mindegy, hogy szőke vagy barna hajú - vagy kék vagy barna szemű... az összhatás legyen szép, nekem tetsző. 172-5 cm körüli, normális testalkattal, arányos mellekkel. Kb. ennyi.

21 vagyok és férfi.

2012. ápr. 22. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Külsőleg:

Én nem vágyom extra dolgokra. Átlagos testalkat, csibészes mosoly. Magassága velem egy magasságban van, de ez nem lényeg. Csak fogjon meg benne valami. Lényegtelen, hogy milyen színű a szeme és haja, csak ez utóbbi legyen rövid.

Belsőleg:

Megértő, figyelmes, türelmes, érdekeli, hogy mi van velem. Elfogad a hibáimmal együtt olyannak, amilyen vagyok. Szereti a romantikát, őszinte, elmondja, ha bántja valami. Kölcsönösen számíthatunk egymásra. Lehessen vele mindenről beszélni, ne legyen tabu témák. Képes kompromisszumot kötni.

22 L

2012. ápr. 22. 18:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Pasi legyen. De Nagybetűs Pasi, az ilyen kis diszkópakkánykáktól, önjelölt művészlelkektől, plázafiúktól a hányinger elkap.

A barátom éppen az ideális, (18 éves fejjel kicsit fura lenne kijelenteni hogy hűűű megtaláltam az igazit, 1 éve vagyunk együtt, de semmi nagyobb probléma nem volt eddig.)

Úgy általánosságban úgy írnám le ezt a típust, hogy magas, erős (de nem a poroktól hanem mert tényleg sportol) inkább az a mackós alkat. Kedves arc, lehetőség szerint hosszú haj, rocker beütés, átlag ruhák.

Legyen fantáziája, minden téren. Én magam imádok történeteket, karaktereket kitalálni, rajzolni és hasonlók, az sem gond ha ő nem partner ebben, csak ne legyen beszűkült látókörű.

Nem várom el hogy egyenrangúként kezeljen, egy kapcsolatban ő a férfi és én vagyok a nő, mindenkinek megvan a maga szerepe és kötelessége. Csak tiszteljen a magam nemében.

Egyszóval, egy hagyományos, talán előző századból ittragadt férfiállat, az az ideális :)

2012. ápr. 22. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Számomra a "latin amerikai" csajok az ideáljaim. Hosszú fekete egyenes haj kissé barnás bőr és ha e mellé még "indián" arcvonásokkal rendelkezik akkor számomra egy kész főnyeremény. És amitől még elolvadok az az ha egy csajnak "mosolyog a szeme".

Amit nem szeretek ha egy lánynak nevetés közben kilátszik az inye vagy ha akkora válla van mint egy NDK-s úszónönek de ami a legrosszabb ha bús arca van. Szóval legyen bájos, "jófej", testalkata átlagos.

20/F

2012. ápr. 22. 19:39
 6/6 anonim ***** válasza:

háát nekem mind1 mert vegülis nő az nő, de ha már ideál akkor:

-fehérbőr, szőke, kék szem, egoista, min 180centi felett, kedves, aranyos, szép,

- kleorbőr, fekete-barna haj, barna szem, egoista, min 180centi felett, kedves aranyos szép

ez az én ideálom.. ami eléggé ritka :s

2012. ápr. 22. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!