Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a pasi ideálotok odamegy hozzátok, akkor befostok tőle, és nem veszitek komolyan őt? Azt hiszitek csak játszik?
Vagy odamentek ti is akár hozzá? Kort is írjatok.
már a médiában, és a valóságban is hallom hogy kinek mi az ideál és a legtöbb nőnek az átlag pasi, vagyis:
- magas, kicsit izmos
- rövid barna hajú, barna szemű
- magas homlokú
- kedves, aranyos(pirulós), figyelmes, mosolygós, humoros
röviden ennyi, de tévedtem volna lánykák?
Az a helyzet hogy akárhányszor próbálok ismerkedni, nem éppen olyan egyszerű. Szórakozóhelyen, meg itt-ott megnéznek a lányok, és innen onnan visszahallom hogy helyes vagyok, de mégse jön össze nagyon.
Nemhiszem hogy azért néznek mert csúnya vagyok. :D
Nem tartom magam olyan számnak sem, és nem is vagyok olyan hogy kell nő, eléldegélek, nincsenek gondjaim, nyugodt vagyok akár egy leguán. :D
Eddig kétszer jöttek oda hozzám olyan csajok(nem egyszerre), hogy sosem gondoltam volna... szépek voltak meg minden, és velük alakult is ez meg az.
Az önértékelésem sincs a helyén szerintem, talán nincs elég vér a pucámban, ahhoz képest mint ahogy kinézek.
Szerintem egy életképtelen majom vagy.
Én csúnya vagyok mégis összejönnek a csajok.
Te jóképű vagy, és nem tudsz élni az adottságoddal.
élek én ne aggódj, megvagyok én barátnő nélkül is, nemkell nekem, csak próbálkozok néha, mert miért ne.
te pedig nem csak trollkodsz? pár kérdéssel ezelőtt pont hogy nem ezt írtad. :)
Én nem "fosok be" senkitől, főleg, ha beszélgetni jön oda.
"de ha odamegyek, megáll benne az ütőér vagy nemtom"
Lehet, hogy ilyenkor megérzi a szagod :P
jovan biztos a szagom. osszekentem magam szarral biztos azt erzik...sot a szobam falat is tragyaval szoktam kenni, azert vonz mindenkit.
nem gondoltam volna nem tudtok valaszolni, csak kerdezem miert? ennyire irigyek vagytok vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!