Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a pasi ideálotok odamegy hozzátok, akkor befostok tőle, és nem veszitek komolyan őt? Azt hiszitek csak játszik?
Vagy odamentek ti is akár hozzá? Kort is írjatok.
már a médiában, és a valóságban is hallom hogy kinek mi az ideál és a legtöbb nőnek az átlag pasi, vagyis:
- magas, kicsit izmos
- rövid barna hajú, barna szemű
- magas homlokú
- kedves, aranyos(pirulós), figyelmes, mosolygós, humoros
röviden ennyi, de tévedtem volna lánykák?
Az a helyzet hogy akárhányszor próbálok ismerkedni, nem éppen olyan egyszerű. Szórakozóhelyen, meg itt-ott megnéznek a lányok, és innen onnan visszahallom hogy helyes vagyok, de mégse jön össze nagyon.
Nemhiszem hogy azért néznek mert csúnya vagyok. :D
Nem tartom magam olyan számnak sem, és nem is vagyok olyan hogy kell nő, eléldegélek, nincsenek gondjaim, nyugodt vagyok akár egy leguán. :D
Eddig kétszer jöttek oda hozzám olyan csajok(nem egyszerre), hogy sosem gondoltam volna... szépek voltak meg minden, és velük alakult is ez meg az.
Az önértékelésem sincs a helyén szerintem, talán nincs elég vér a pucámban, ahhoz képest mint ahogy kinézek.
Irigyek? Mégis mire? :-D A nagy arcodra?
Egyáltalán miből gondolod azt, hogy az ideálja vagy annak a csajnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!