Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen férfiak azok, akik szüzek maradnak 25+ korukra is?
Mi az,hogy milyenek? Pontosan ugyanolyan emberek,mint bárki más.
Csak éppen nem helyesnek születtek,és nem alázzák porrá a nőket,és ez máris bekövetkezhet bármelyikünknél.
Én is el fogok vagy már jutottam is odáig,de már nem érdekel.
A nők úgyis felszínesek maradnak,és ha nem születtél helyesnek,alapból nincs már esélyed sem.
Ha még izmos sem vagy,akkor még kevesebb az esély.
A többi meg akkor számít csak,ha az első kettő megvan sajnos... :/ Addig szóba sem állnak veled. :/
24/F (és igen szűz vagyok,és valószínűleg így is fog maradni,és nem azért,mert én ne akarnám.Hanem a nők szóba sem állnak velem...)
6-os vagyok.
Csak hogy hozzátegyem, én 185 cm magas vagyok,szóval nem egy alacsony ember.De ugyanúgy levegőnek néznek a nők,szóval nem a magasság az igazi szempont.
Ez a kérdés nem való a heteroszexuális kategóriába.
A szüzesség normális körülmények között a hölgyek erénye, leginkább fiatal korban. A férfi ember szűz jegyben születhet, de szexuálisan csakis tapasztalatlan lehet és szűz soha sem. A férfiaknak nincsen hüvelye és szűzhártyája sem.
Homoszexuális férfiak körében természetesen lehet férfi is szűz, akinek még nem hatolt be a végbélnyílásán át egy másik férfi merev pénisze.
Érthetetlen számomra, hogy a mai fiatalság körében miért ennyire zavaros a szüzesség fogalma, vagy a kislányok ennyire nincsenek tisztában az emberi test biológiájával?
- Talán a GENDER elmélet szerint minden ember ennyire egyforma?!
Egy komoly férfira azt mondani, hogy szűz, kifejezetten sértő és megalázó. (A katonaságnál a férfiaknak azt mondani, hogy "lányok" a gyengeség, a gyávaság megfogalmazása.)
A férfi, nem nő - a nő pedig, nem férfi.
A férfi erős és bátor, a nő gyengéd és szerető szív.
A férfi megtermékenyíti a nőt és a nő gyereket szül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!