Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Fölösleges férfiak? " - Miért születik MINDEN országban TÖBB férfi mint nő - akik végül magányosak maradnak?
Ilyen a biológia.
Ez szinte minden fajnál így van, hogy kevés nőstényre jut sok hím mert így végezetül nagyobb eséllyel születnek erősebb utódok.
Az igaz, hogy a férfiak hamarabb halnak meg sajnos. :/
De mondd meg, miért lenne fölösleges valaki, akinek nincs párja? Isaac Newton szüzen halt meg, mégis előbbre vitte a világot, mint sok olyan, akinek esetleg több partnere is volt.
19/L
Köszönöm a válaszokat, de azon kívül hogy biológia, jobban érdekelne, hogy van-e valami konkrét oka. Mert attól, hogy társadalmilag értékesnek gondoljuk, még nem fog több férfi születni.
Közben meg mindig azt mondták az iskolában hogy a fiú csecsemők gyengébbek, stb, mégis sokkal több van belőlük. Hogy van ez akkor?
Lehet, hogy vannak ÉRTÉKES emberek szüzen is, de ettől még szerintem a többség boldogtalan magányosan. Mint ahogy azt se hiszem hogy a 60 feletti öreg nők mind boldogok a férjük nélkül.
Azt se értem, hogy a természet minek produkál valamit, ami fölösleges? Úgy értem, hogy a hím meg tud termékenyíteni rengeteg nőstényt, és a nők értékesebbek is ezért. Sőt, a nők nem is kívánják annyira a szexet, tehát a régi rendszerek, miszerint 1 férfire jut 3 feleség, tökéletesek voltak.
De most hogy nincs háború, a sok férfi életben van, aki meghalna. Vagy nem csak a háború miatt van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!