Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az alacsony lányok nem kellene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsony lányok nem kellenek a fiúknak?

Figyelt kérdés

158 cm nagyon kicsi? Most nem írom le, hogy miket szólnak be az emberek, meg ilyesmi, mármint a magasságomat illetően, mert a lényegtelen. Csak egy lányismerősöm szövege verte ki nálam a biztosítékot (aki 178 cm), hogy " a törpilákat senki nem becsüli, mert alapból észre sem veszik őket" Ezt nem nekem mondta, csak fültanúja voltam. Eddig nem volt gondom a magasságommal, és volt párkapcsolatom, és elég sok férfi "megkörnyékez" (bár nyilván nekik nem jut más). De amióta bejárok a városba, mert ott az egyetem ugye, mást sem látok, csak hogy a nő legyen minnél magasabb, és vékonyabb. És látom, hogy egyre kevesebb férfi közeledik, és már én sem merek kezdeményezni. Ez lehet, hogy csak azért van, mert egyre kevesebb az önbizalmam, nem azért, mert alacsony vagyok, nem?

Vagy tényleg észre sem veszik és nem is becsülik az alacsonyakat? Hiába hordok magassarkút, olyan magas soha nem leszek, meg szeretem hordani, de ez csak egy plusz "adalék", a cipőt egyszer úgyis leveszem.

Nekem eddig meg sem fordult a fejemben, hogy akár a férfi, akár a nő magassága ennyire fontos lenne. Volt barátom már, aki 162 cm volt, és engem soha nem zavart.

2015. júl. 31. 09:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%
Nos, én 190 cm vagyok. Volt már 160 és 180 centis barátnőm is. Az alacsonyabb legalább nem volt nagyobb nálam, ha magassarkút húzott, ha érted mire célzok. :D
2015. júl. 31. 11:49
 22/36 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is az alacsony lányok jönnek be, csak az a baj, hogy az alacsony lányok is magas pasit akarnak. Én, aki alacsony és ocsmány férfinek születtem soha nem fogok kelleni egy lánynak sem. 28 szűz F
2015. júl. 31. 13:05
 23/36 anonim ***** válasza:
54%
Nekem pont hogy a 150-160cm magas lányok tetszenek legjobban.
2015. júl. 31. 13:08
 24/36 anonim ***** válasza:
54%

158 cm magas vagyok, 27 éves, soha nem voltak pasiproblémáim és soha nem kaptam megjegyzéseket, amiért kicsi vagyok. És volt kifejezetten magas pasival is dolgom.

Mondjuk közvetlen vagyok, barátságos, velem könnyű elbeszélgetni, jól érzem magam a bőrömben, szóval szerintem mindig is a személyes tulajdonságaimat szerették bennem és marhára az volt az utolsó, ami megfordult a fejükben, hogy jé, milyen kicsi vagyok.

Nézzük a jó oldalát, bármekkora magassarkút felvehetek (mondjuk nem igazán szoktam nagyon magassarkúban járni), akkor sem valószínű, hogy egy pasinak lesz kisebbségi komplexusa mellettem.:D

2015. júl. 31. 13:15
 25/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat is! :)

A közvetlenséggel nálam sincs gond, én is ilyen vagyok az emberekkel, sokat nevetek és barátságos vagyok. Mások szerint is, nem csak én mondom ezt. :D

Viszont 22-es te valamit nagyon félrenéztél...

Nekem eddig meg sem fordult a fejemben, hogy akár a férfi, akár a nő magassága ennyire fontos lenne. Volt barátom már, aki 162 cm volt, és engem soha nem zavart.

Ezt kimásoltam a kérdésemből, mert látom nem olvastad végig.

2015. júl. 31. 13:20
 26/36 opened paradise ***** válasza:
49%
Kár a szóért,ők nem olvasnak,csak örülnek,ha valahol leírhatják a nyomorukat,még akkor is,ha az nem úgy van.
2015. júl. 31. 14:21
 27/36 anonim ***** válasza:
54%
187 centi vagyok és eddig csak alacsony barátnőim voltak:D nyugi 16/f
2015. júl. 31. 14:30
 28/36 anonim ***** válasza:
66%
Én is alacsony vagyok 155 cm, de sohasem volt vele gondom, nem szólogattak be , sőt még mondták is hogy milyen jó hogy ilyen alacsony vagyok. És szerintem ha van kisugárzásod, önbizalmad akkor nem az számít milyen magas vagy , akkor is észre fognak venni.
2015. júl. 31. 14:31
 29/36 anonim ***** válasza:
54%
Dehogynem.Egy lánynál nagyon jó a 158 centi magasság.Sokkal jobb,mint ha egy 178 centis debella ló lennél.A lányismerősöd meg gondolom egy felszínes liba.Én még soha sem hallottam,hogy azt mondta volna bárki is,hogy legyen egy lány minél magasabb.Egy ismerősöm is mondta,hogy ki nem állhatja a magas lányokat,meg azt,ha egy lány magasabb nála.Én is azt szeretem,ha egy lány alacsony.Mondjuk én is az vagyok.Persze bele tudnák szeretni olyanba,aki magas,szerettem is már bele olyanba,de sokkal jobb az,ha nem vagy magas.
2015. júl. 31. 23:09
 30/36 anonim ***** válasza:
54%
Mivel majdnem 40 centivel vagyok magasabb nálad, nálam kapásból kiestél.
2015. aug. 1. 03:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!