Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Nem akarna valaki lefekudni az "alacsony&ocsmany" sraccal? O vegre boldog lenne, ti pedig tuti a mennybe kerulnetek!
Te is kezded? :'D
Tényleg jó lenne már ha találna valakit, biztos nem olyan ronda ő mint elmondja magáról..
És te volnál az az alacsony ocsmány srác? Már miért akarnék veled lefeküdni ha alacsony vagy és ocsmány (te mondtad) de még ha nem is lennél az se feküdnék le veled, hacsak nem lennék beléd szerelmes, de az meg nem lennék.
Az hogy a mennybe tudnál juttatni, hát annak az esélye meg elég kicsi. :)
Boldog meg máshogy is lehet az ember nem csak úgy ha szexel.
Hány centi? :) És küld nekem képet? Ha esetleg erre jár :)
20L
Jaj, a kérdező nem úgy értette, hogy a mennybe repít, olyan jó az ágyban, hanem hogy a jó tettünkért megkapjuk jutalmunkat és halálunk után jó helyre kerülnénk. :D
Én legalábbis így értelmeztem, és így sokkal viccesebb és szarkasztikusabb. :D Aki az ilyenek komolyan veszi, annak nincs humorérzéke. :D Bocs hölgyem (#3) de neked nincs.
Na már most, ez nem vonatkozik az "alacsony&ocsmany" srácra. Ha ezt a kérdést meglátja, lehet, hogy csak rosszul érezné magát. :/
Nem hiszem el, hogy még egyetlen nő sem akadt, aki "úgy" nézett volna rá. Hogy esetleg össze is jött volna vele. Lelki problémái vannak, amit kivetít a társadalomra, és nőgyűlölő lesz, mert a frusztrációját nem tudja majd min kiélni.
Én sajnálom őt, bár már nem egyszer próbáltam jobb belátásra bírni, demintha a falnak beszélne az ember. :/ Szakemberre lenne szüksége...
De az ilyen rosszmájúskodások sem segítenek rajta, ejj, ejj, kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!