Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, hogy ne legyek ilyen szűk?
A problémám az, hogy barátommal le szerettünk volna feküdni, lassan 1 éve vagyunk együtt. Első alkalom volt, rendesen be voltam nedvesedve, valamint a gumi is síkosított volt.
Először misszionárius pózban akartuk, de nem tudott belém hatolni a párom. Ezután megpróbáltuk lovaglóban is, de szerintem túl szűk vagyok, mert így sem volt az igazi.
Egyébként szerintem nagyon csúszott a gumi az én nedvemmel találkozva, mert mikor be akart hatolni, mellécsúszott.
Próbáltam már tágítani a hüvelyem ujjal, a középső bemegy teljesen, de a mutatóval együtt már csak a nyílásig tudom tolni (az is kellemetlen).
Mit tehetek, hogy legközelebb jobb legyen? Előjáték mindig tökéletes, nedves vagyok rendesen.
Köszönöm a segítő, értelmes válaszokat! :)
(Nem tudom, jó kategóriát választottam-e.)
18/L
Ez amúgy még mindig marhaság, hogy a gumitól nem fog menni, több, mint 10 pasival feküdtem le (erre a részre nagyon nem vagyok büszke de ez van), egyiknek se okozott lelki törést. Egy volt (vele nem feküdtem le), de neki fizikailag volt vele baja, mert úgy született, hogy nem a hegyén volt a lyuk, és hát a gumi fullra beszorította (mert nem jó helyre került a kis "tartály", ez esetben teljesen elfogadható, hogy ő nem akarja gumival... csak én meg 16 voltam, és így anélkül nem...). Na lényeg az, hogy egészséges pasinál ez nem gond. Aki nem egy hisztis p!csä, az elfogadja, hogy ez része, és nem fog "veszíteni a keménységéből", hanem csak még jobban beizgul, mivel tudja, hogy ez az a rész, ami után vééégre jön a szex. Tudod, mint a kutya meg a csengő, működik ez is, de ha valaki direkt utálni akarja, annál nem fog.
A pharmatexek közül meg egyedül a tamponnak volt elfogadható indexe, de azt meg már nem lehet kapni évek óta Magyarországon, valami más miatt meg betiltották vagy nem tudom mi lett vele, de már nem árulják. Az összes többi borzalmasan rossz, 20-30% teherbe esik mellette egy év alatt, de legyen csak 10%, az is túl sok. Guminál/tablettánál ez kevesebb, mint 1%, 0.1% körül valahol. Azért egy 18 éves lánynak elsődlegesnek kéne lennie, hogy nem esik teherbe, és utána jöhet, hogy a pasinak egy icipicit rosszabb-e a gumi miatt.
A nagyon okos "férfi" kommentelőnek mondom, hogy a nők csak akkor tudnak teherbe esni, ha éppen peteérésük van, ha annak a lánynak, akit éppen dugtäl fél napig, nem volt, akkor dughättad volna minden nélkül is. Csak ezt nem lehet tudni, mivel a sperma utána még 2 napig él benne, és simán lehet neki, akkor is, ha épp nem kéne.
Ha már az ember 30 körül van és hosszabb távú kapcsolatban, akkor lehet pharmatexezni, aztán ha mégis lesz belőle baba, akkor megtartani, de 18 évesen ugyanolyan marhäság, mint a megszakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!