Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, hogy ne legyek ilyen szűk?
A problémám az, hogy barátommal le szerettünk volna feküdni, lassan 1 éve vagyunk együtt. Első alkalom volt, rendesen be voltam nedvesedve, valamint a gumi is síkosított volt.
Először misszionárius pózban akartuk, de nem tudott belém hatolni a párom. Ezután megpróbáltuk lovaglóban is, de szerintem túl szűk vagyok, mert így sem volt az igazi.
Egyébként szerintem nagyon csúszott a gumi az én nedvemmel találkozva, mert mikor be akart hatolni, mellécsúszott.
Próbáltam már tágítani a hüvelyem ujjal, a középső bemegy teljesen, de a mutatóval együtt már csak a nyílásig tudom tolni (az is kellemetlen).
Mit tehetek, hogy legközelebb jobb legyen? Előjáték mindig tökéletes, nedves vagyok rendesen.
Köszönöm a segítő, értelmes válaszokat! :)
(Nem tudom, jó kategóriát választottam-e.)
18/L
Ha olyan tapasztalt vagy akkor mit okoskodsz itt?
Amit írok tapasztalatból írom nem viccből.
Biztos úgy van akkor.
A magam 44 évével biztos rosszul tudom.:)
Bár az első barátnőmnél nem ezt tapasztaltam.
Sok sikert!
Lehet nem voltál eléggé összhangban a lánnyal | nem voltál elég megértő hozzá. :) Van ez így.
Ettől még a biológia nem változik. Megfelelő előkészülettel be kell fogadnia a péniszt a nőnek fájdalom nélkül. Főleg hogy nem is extra nagy méretről beszélünk.
Hát hogyne!
Két ujja nem megy be,de a 4-5cm-es vastagságú farok majd örömteli lesz számára.
Nesze neked biológia.
Megmondtam a választ, csak éppen meg sem hallod
Nem gumival kéne dugni
Először is ha egy tapadós gumi felület besíkosítanak az még nem fog ugyanannyira csúszni mintha a cerkája lenne besíkosítva.
És a másik dolog hogy a farka keményebbre fog felállni gumi nélkül tehát nagyobb az esély rá hogy bemegy.
Volt olyan csajom aki erőltette a gumis témát, gondolom nem kell mondani hogy mi lett a sorsa.
Ki mondta hogy bárki is szedjen fogamzásgátlót ?
Érdekes hogy nekem kell megmondani pasiként hogy hogy kell megoldani egy ilyen problémát.
Pharmatex 1 alkalmas puncitabletta vagy kúp.
Behelyezem a lánynak és 10 perccel később már mehet is a dolog.
És aki kételkedne a hatásosságban annak elmondom hogy egy ilyen kúppal dugtam a lányt fél napon keresztül nem tudom hányszor mentem bele és semmi.
Pedig tőlem mindenki terhes lesz, még az is akinek senki nem tud gyereket csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!