Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetek valamit, hogy ne legyek szerelmes?
Már egy csomó lánnyal jöttem össze eddig de nagyon kevésbe 2 be szerettem bele. Az egyik külföldre költözött ezért nem jött össze, de a másik, az utolsó csúnyán összetörte a szívem. Nagyon nehezen kb fél, 3/4 év alatt tudtam kiheverni. Most ismét összejöttem egy lánnyal és rájöttem teljesen bele vagyok habarodvan, mindennél jobban szeretem, szerelmes vagyok belé. Ö is szerelmes belém, legalábbis ezt mondja. De én nem akarok újra csalódni, már azon gondolkodom, mielőtt nagyon hozzászoknék szakítani szeretnék vele, míg neki is új a helyzet, mert nem akarok még egyszer csalódni! Komolyan nem bírnák megint annyi ideig szomorkodni.
Nagyon hülye lennék ha ezért szakítanék?
21/F
NE SZAKITS!! figyelj!az ember a csalódásokból merit erőt egy következő barátsághoz,szerelemhez.és tudod ki az erős?az aki 1000-szer is pofára eshet,mindig fel tud állni.=)és aki nem erős de sokat csalódott az nem éri meg a 21 éves kort hanem öngyilkos lesz.
én már csak tudom.az én előző barátom 2 és fél éve szakitott velem.2 évembe telt kiheverni. de túl lettem rajta és azőta is legjobb barátok vagyunk.=)
az első szerelmem megcsalt.azon is sokáig nem léptem túl.aztán 6 év legjobb barátság után otthagyott és a legnagyobb ellenségem lett a legjobb barátnője.azóta kibékültem az ellenségemmel és most nagyon jó barátnők vagyunk.=) nyugi.nem lesz semmi baj=).DE NEHOGY SZAKITS VELE!! =)
"Nagyon hülye lennék ha ezért szakítanék? " Őszintén? Igen.
Most nem bántásként mondom.
De ha így állsz hozzá, nem lesz 1 kapcsolatod sem.
Az érzéseid nem tudod irányítani (sajnos, pedig néha milyen jó lenne), ha meg Ő is szeret téged, ott hagynád csak azért, mert félsz?
A fél-3/4 év neked sok? Van, aki évekig nem tud túllépni egy kapcsolaton. Örülj, hogy neked viszonylag hamar sikerült, és ha szereted a lányt, akkor emiatt ne szakíts!
Most komolyan! Inkább eldobod őt, a szerelmet, ezt az érzést, csak hogy ha ESETLEG rosszul alakul, akkor ne szenvedj? Aztán maradsz szerelem nélkül örökre, egyedül vagy olyan lánnyal, nővel, akit csak kedvelsz, szeretsz, de semmi lángolás??? Ne már!! Ennyire ne legyél már lökött!
Honnan tudod, hogy nem ő az igazi, nem ő lesz a feleséged, a gyerekeid anyja és marad veled örökre??
Szerintem meg fogod bánni, ha szakítasz vele, ezért! Ne tedd!
Illetve tedd, ha neked ez a jó, de én nem dobnám el a szerelmet holmi biztonságos langyos unalmas vacakért!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!