Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, hogy ne legyek ilyen szűk?
A problémám az, hogy barátommal le szerettünk volna feküdni, lassan 1 éve vagyunk együtt. Első alkalom volt, rendesen be voltam nedvesedve, valamint a gumi is síkosított volt.
Először misszionárius pózban akartuk, de nem tudott belém hatolni a párom. Ezután megpróbáltuk lovaglóban is, de szerintem túl szűk vagyok, mert így sem volt az igazi.
Egyébként szerintem nagyon csúszott a gumi az én nedvemmel találkozva, mert mikor be akart hatolni, mellécsúszott.
Próbáltam már tágítani a hüvelyem ujjal, a középső bemegy teljesen, de a mutatóval együtt már csak a nyílásig tudom tolni (az is kellemetlen).
Mit tehetek, hogy legközelebb jobb legyen? Előjáték mindig tökéletes, nedves vagyok rendesen.
Köszönöm a segítő, értelmes válaszokat! :)
(Nem tudom, jó kategóriát választottam-e.)
18/L
Nem csoda,hogy mindenki terhes lesz tőled ha fél napig dugsz egy kúppal.
Ugyanis minden újabb közösülésnél újabb kúp vagy tabletta kell.
Mondom annak ellenére sem lett terhes hogy egy kúppal csináltuk többször
Szóval elég jó a cucc és lehet hogy ki kéne próbálni nem pedig gumival nyüstölni a barátjának a cerkáját
Kedves 28/F!
Már az első válaszod láttán akartam válaszolni neked, de gondoltam nem kell a "feszültség".
Mint láthatod, nem kértem védekezéssel kapcsolatos tanácsadást.
19-esnek pedig annyit, hogy nagyon köszönöm válaszodat.:) Egyetértek veled, a tablettának is megvan a hátránya bőven. Több ismerősöm is meghízott tőle, hirdetőtáblaként jelezve hogy "fogamzásgátlót szedek".
igazából szerintem az első alkalomnál csaknem mindenki gumit használ.
nekem nem az a problémám, hogy extra szűk vagyok, csak most vesztettem el a szüzességem. normális dolog szerintem, ha szűk vagyok.
a kérdésem továbbra is az, hogy mit tehetek ez ellen, hogyan tágíthatom kicsit a hüvelyem.:)
de köszi a választ utolsó.:)
Ha nem tudod magad elengedni, nem is fog sikerülni, vagy nagyon fájdalmas lesz. Próbáljátok sötétben vagy gyertyafénynél és a behatoláskor ne használjatok gumit, csak utána. Oldalt fekvésben könnyebb!
18\F
köszi utolsó:)
tény, hogy nem tudtam elengedni magam, miután kicsit nehézkesen indult..
Csodálkozom hogy nem érted hogy a fogamzásgátlás hogyan kapcsolódik a problémádhoz.
Tudom hogy süket fülekre talál de azért elmondom hogy működik hátha elgondolkozol rajta.
Miután felállítod a pasid szerszámát elkezditek fel szerencsétlenkedni a gumit.
Ezalatt veszít a keménységéből és mire oda kerül a sor hogy berakja már nem lesz elég merev hogy behatoljon.
És itt jön a képbe amit mondtam hogyha hüvelykúpot használtok akkor gumi nélkül sikerülni fog.
Én tudom hogy így van mert veled ellentétben én nem tegnap kezdtem a dolgot.
Azért majd ha sikerül úgy ahogy mondtam gondolj rá hogy kinek a százalékát huzogattad lefele olyan intenzíven
egyetlen válaszodat pontoztam le, a többiről már nem én tehetek.:)
megköszöntem a válaszod, én elhiszem, hogy igazad van.
úgyhogy köszi mégegyszer:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!