Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetek, hogy ne legyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, hogy ne legyek ilyen szűk?

Figyelt kérdés

A problémám az, hogy barátommal le szerettünk volna feküdni, lassan 1 éve vagyunk együtt. Első alkalom volt, rendesen be voltam nedvesedve, valamint a gumi is síkosított volt.

Először misszionárius pózban akartuk, de nem tudott belém hatolni a párom. Ezután megpróbáltuk lovaglóban is, de szerintem túl szűk vagyok, mert így sem volt az igazi.

Egyébként szerintem nagyon csúszott a gumi az én nedvemmel találkozva, mert mikor be akart hatolni, mellécsúszott.

Próbáltam már tágítani a hüvelyem ujjal, a középső bemegy teljesen, de a mutatóval együtt már csak a nyílásig tudom tolni (az is kellemetlen).

Mit tehetek, hogy legközelebb jobb legyen? Előjáték mindig tökéletes, nedves vagyok rendesen.

Köszönöm a segítő, értelmes válaszokat! :)

(Nem tudom, jó kategóriát választottam-e.)

18/L

2015. júl. 30. 00:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
93%

Nem csoda,hogy mindenki terhes lesz tőled ha fél napig dugsz egy kúppal.

Ugyanis minden újabb közösülésnél újabb kúp vagy tabletta kell.

2015. júl. 30. 03:50
 22/32 anonim ***** válasza:
Nem is csodálom.Ha egy kúppal dugsz fél napig.
2015. júl. 30. 03:51
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

Mondom annak ellenére sem lett terhes hogy egy kúppal csináltuk többször

Szóval elég jó a cucc és lehet hogy ki kéne próbálni nem pedig gumival nyüstölni a barátjának a cerkáját

2015. júl. 30. 10:15
 24/32 A kérdező kommentje:

Kedves 28/F!

Már az első válaszod láttán akartam válaszolni neked, de gondoltam nem kell a "feszültség".

Mint láthatod, nem kértem védekezéssel kapcsolatos tanácsadást.

19-esnek pedig annyit, hogy nagyon köszönöm válaszodat.:) Egyetértek veled, a tablettának is megvan a hátránya bőven. Több ismerősöm is meghízott tőle, hirdetőtáblaként jelezve hogy "fogamzásgátlót szedek".

2015. júl. 30. 10:42
 25/32 Nem mondod :D ***** válasza:
72%
Ha rendesen kivizsgál a nőgyógyász és úgy írja fel a tabit, semmi bajod nem lesz tőle(tapasztalat). S azért gumi nélkül jobb a szex. Én is extraszűk vagyok, de gumival azt hittem meghalok egy 15 centistől, s gumi nélkül a 21et még élveztem is. Mindkét esetben volt rendes előjáték. Szűk nőknél tényleg ront a dolgon a gumi....
2015. júl. 30. 11:35
 26/32 A kérdező kommentje:

igazából szerintem az első alkalomnál csaknem mindenki gumit használ.

nekem nem az a problémám, hogy extra szűk vagyok, csak most vesztettem el a szüzességem. normális dolog szerintem, ha szűk vagyok.

a kérdésem továbbra is az, hogy mit tehetek ez ellen, hogyan tágíthatom kicsit a hüvelyem.:)

de köszi a választ utolsó.:)

2015. júl. 30. 11:46
 27/32 szaszaa11 ***** válasza:
72%

Ha nem tudod magad elengedni, nem is fog sikerülni, vagy nagyon fájdalmas lesz. Próbáljátok sötétben vagy gyertyafénynél és a behatoláskor ne használjatok gumit, csak utána. Oldalt fekvésben könnyebb!

18\F

2015. júl. 30. 12:25
 28/32 A kérdező kommentje:

köszi utolsó:)

tény, hogy nem tudtam elengedni magam, miután kicsit nehézkesen indult..

2015. júl. 30. 12:38
 29/32 anonim ***** válasza:
27%

Csodálkozom hogy nem érted hogy a fogamzásgátlás hogyan kapcsolódik a problémádhoz.

Tudom hogy süket fülekre talál de azért elmondom hogy működik hátha elgondolkozol rajta.

Miután felállítod a pasid szerszámát elkezditek fel szerencsétlenkedni a gumit.

Ezalatt veszít a keménységéből és mire oda kerül a sor hogy berakja már nem lesz elég merev hogy behatoljon.

És itt jön a képbe amit mondtam hogyha hüvelykúpot használtok akkor gumi nélkül sikerülni fog.

Én tudom hogy így van mert veled ellentétben én nem tegnap kezdtem a dolgot.

Azért majd ha sikerül úgy ahogy mondtam gondolj rá hogy kinek a százalékát huzogattad lefele olyan intenzíven

2015. júl. 30. 13:35
 30/32 A kérdező kommentje:

egyetlen válaszodat pontoztam le, a többiről már nem én tehetek.:)

megköszöntem a válaszod, én elhiszem, hogy igazad van.

úgyhogy köszi mégegyszer:)

2015. júl. 30. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!