Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl vastag és hosszú a barátomé, nagyon fáj, mit tegyek?
Hiába van rengeteg előjáték, hiába nagyon óvatos, annyira fáj, mikor beteszi, ha meg picit begyorsít és teljesen benyomja, mert be van indulva akkor meg úgy értem, mintha felnyársalna.
Én is nagyon kívánom és szeretném ha vadul tudnánk szexelni de annyira fáj, hogy mindig le kell állítanom és ilyenkor látom, hogy mennyire rossz neki, hogy nem tudunk normálisan szexelni meg az is, hogy látja, hogy nekem fáj.
Múltkor egyszer a könnyem is kicsordult már, úgy fájt, de nem akarom amiatt elveszíteni, mert nem megy vele a szex, nagyon szeretem :(
Hosszú előjáték van előtte, nyal is, meg mindent megteszünk, mégis iszonyúan fáj.
nem irtad mekkora a szerszáma mert lehet csak gyakorlas kerdése
ha neki te vagy az első akkor később talán jobb lesz
igyatok kis alkoholt mind a ketten hogy ellazuljatok igy neked is jobb meg neki se lesz ojan kemény
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!