Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan viszonyúltok ahhoz, hogy egy idegennek fel áll a farka rátok? Tehát te nem ismered ezt a személyt de észre veszed, hogy kemény merevedése van miattatok.
Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 19:19
1/18 anonim válasza:
Ilyen helyzetben én mindig forgatom a szemem, hogy még is hogy képzeli ezt?! Utána otthon masztizok egy hatalmasat!;) 16/L
2/18 anonim válasza:
Nem szoktam idegenek farkát nézegetni, ha viszont annyira a tudtomra adja a dolgot, akkor egy perverz zaklató.
5/18 anonim válasza:
#1! Megjátszod az ártatlan kis szendét miközben nagyon kívánod? Inkább megismerkedhetnél vele!
6/18 anonim válasza:
#1es valószínűleg nem lány, ne legyetek már ennyire madarak
7/18 A kérdező kommentje:
Szerintem se lány az egyes. Hanem valami hokom aki annak hiszi magát.
2015. júl. 25. 19:32
8/18 anonim válasza:
Persze hogy nem lány, fel lehet ismerni a GYK-n a magukat fiúnak kiadó lányokat. Node kérdésedre válaszolva, én még nem láttam senki idegent akinek tőlem felállt volna a farka. Megnézni megnéznek, de hogy fel is áll-e nekik, hát azt nem tudom, nem figyelem ezeket az embereket.
Bár ha én férfi lennék, és meglátnék egy szép nőt, akkor én, ha már nyilvános helyen vagyok igyekezném fékezni magamat, mert mégis az álló cerka mondjuk egy bevásáslóközpontban ahol sokan járnak, hááááát..... :D
9/18 anonim válasza:
Kétféleképp viszonyulhatnak.
1. jóképű a srác: Awhhh de szép, szívesen bekapnám neki *.*
2. csúnya a srác: Fúúj, te perverz állat menj innen vagy kihívom a rendőrséget!
10/18 anonim válasza:
Jaj bocsánat, magukat lánynak kiadó fiúkat, siettem az írással :) 8-as voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!