Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők ha randin észreveszitek, hogy a srácnak akivel vagytok merevedése van akkor ezt ti hogy élitek meg?
Megijedtek, szóltok neki, vagy csak jó érzéssel tölt el benneteket, hogy ez miattatok van? Az első pár randin persze.
Vagy szóltok neki?
Persze ésszerűen szóval én is tudom, hogy nem vetitek rá magatokat egyből.
Előre is köszönöm!
ez nálam majdnem szerelmi vallomás
aranyos :)
Én azért szerelmi vallomásként nem kezelnék egy álló f_szt :D
Az csak azt jelenti, hogy testileg kíván.
Én képviselem itt a visszahúzódóbb nőket: szerintem zavarba jönnék. Egyáltalán nem szólnám le érte (csak ha már látnám, hogy nyáladzik, meg teper le a földre, akkor megijednék :D) Szóval, ha normális lenne, és látnám, hogy áll a farka, zavarba jönnék, de hát istenem... én is benedvesedhetek, csak azt senki nem látja :D Ha az első meglepetésen túl lennék, szerintem még imponálna is, de én azért még nem cuppannék rá első randin. :) Inkább úgy a harmadik, negyedik találkozásnál szokott ez nálam előfordulni, eddig tartom magam :D
Azért aki nem szűzlány, és valamennyire vonzó, nehogy már szemlesütve pironkodjék egy álló farok miatt.
Az lenne a gáz, ha a pasi nem így reagálna. Akkor feleslegesek a további körök, nincs vonzalom.
És szitu függő. Nyilván a testi kontakt hozza ki, vagy fokozza, de ez múlik mindkét emberen, miként viselkedik.
Én találkoztam olyan pasival aki maga is szégyellte, így hát nyilván nem vettem róla tudomást, nehogy még kényelmetlenebbül érezze magát, de volt, hogy a pasi büszke volt rá.. mondjuk az utóbbi típus jobban bejön, mert ugye a férfi attól férfi:-) és egy poénnal elütöttük. Szóval ez nagyban függ a partnerektől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!