Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Fiúk! Ti észreveszitek, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti észreveszitek, ha egy lány leszbikus?

Figyelt kérdés

2015. máj. 16. 17:24
 1/10 anonim ***** válasza:
igen!
2015. máj. 16. 17:26
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát én egyáltalán nem xD

Vannak olyan ismerősömeim (lányok) akit már láttam csajjal smárolni és elég jóba vagyunk és nem leszbi.

De van olyan is aki kis tök csendes volt jópár évig(osztálytársam) és elmondta h ő az.

Szoval ez nekem teljes sötétség xD

2015. máj. 16. 17:36
 3/10 A kérdező kommentje:

Mármint hosszas beszélgetés/hülyülés után.

(akit érdekelnek az előzmények, annak megírom privátban)

2015. máj. 16. 17:47
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos nem. Sőt, a nagyja akkor se veszi a lapot, ha szemét is kiszúrja hogy mi a helyzet.

24/L

2015. máj. 16. 17:50
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Nem szokták észrevenni esetleg csak azt h hidegen hagynak..

23N

2015. máj. 16. 18:09
 6/10 anonim ***** válasza:
5%

Én általában hamar észreveszem, a kinézet alapján és viselkedés alapján. A leszbikusok 90%-a könnyen beazonosítható.

Rövid haj, igénytelen, fiús kinézet, a sminket és ékszereket még távolról sem ismeri. Se kinézetre, se viselkedésre nem nőies, nagy a szája, nem tudja magát visszafogni, társaságban próbál a középpontba kerülni, ezáltal hamar idegesítővé válik. És mindenhez iszonyat elvadult überlibsi, aki szinte minden lehetséges alkalommal hirdeti a liberalizmus/feminizmus és az emberiség egyéb szép eszméit.

Persze a maradék 10% akinek van egyénisége és a "leszbikus" identitást nem valami amcsi filmből, vagy liberális gyűlésről szedte össze, aki nem divatleszbikus, hanem valóban, egy normális ember, aki amellett, hogy éli mindennapi életét, leszbikus. De nem teszi ettől függővé szinte minden lépését az életben. Az ilyen lányok szimpatikusak nekem, viszont általában meg nem mondanám h leszbikusok, amíg ki nem derül.

2015. máj. 16. 18:46
 7/10 anonim ***** válasza:
irj privit kivancsi vagyok:)
2015. máj. 16. 19:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Sajnos en sem, allitolag a munkahelyemen is va egy par de nem jovok ra...pedig jo lenne, elegge egyedul erzem magam ezzel itt.

28/n

2015. máj. 16. 19:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Nincsenek igazi külső jegyei. Mindkét nemnél vannak ilyenek, hogy külsőleg a másik nem szerint (embertől függően, hogy mennyire) öltözködnek, viselkednek, stb. (pl. lányos fiúk, fiús lányok), de ez sem egyértelműen vezet a bi- illetve a homoszexualitáshoz.

Ha az illető beszél róla, vagy más módon egyértelművé teszi, akkor igen, észre lehet venni.

Mi, heteroszexuálisok is beszélgetünk egymással - is, nem egyszer a kapcsolatainkról, vagyis igen, felszínre szoktak kerülni az ilyen témák.

2015. máj. 17. 01:54
 10/10 anonim ***** válasza:

nem feltetlenul ertek egyet veled

igen,teny hogy vannak olyan lanyok,akik hangosak es bunkok es igenytelenek de ne altalanosits!

nekem csak apolt kulseju,igenyes leszbikus ismeroseim vannak,egyik sem nagypofaju,egyik sem hirdeti a liberalizmust es a feminizmust

De a kerdesre visszaterve,en azt tapasztalom hogy a pasik 90%a nem veszi eszre meg akkor sem ha tok nyilvanvalo

Aki meg eszreveszi,az kb le se sz*rja,ha nagyon bejossz neki,tok mindegy hogy probalod vele megertetni hogy LESZBI VAGYOK,ERGO A LANYOKAT SZERETEM,A FIUKAT NEM,meg se fogja hallani,sot nekem altalaban meg azt is szoktak mondani,hogy csak egy jo szex kellene egy pasival es "meggogyulnek"

Menjenek ahova gondolom...sok ertetlen

A butchokat meg fel is ismerik ugy ahogy,bar nagy reszuk meg azokat sem,a femmeket meg meg mi nok sem mindig,pont azert mert semmi olyan dolog nincs a kinezeteben ami leszbikussagra utalna :)

2015. júl. 15. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!