Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha a pasimnak nincs spontán merevedése? Tehát nem áll fel se látványra, se csókra, se ölelkezésre, előjáték során is csak akkor, ha verni kezdem.22/L
hát, az egyik, ami nagyon zárójeles, hogy nem tetszel neki, de azért ez talán kizárható, a másik ötletem, hogy túl sokat verte és hozzászokott
23F
mond hogy ne verje két hétig akkor utána hamarabb feláll és keményebb lesz tudsz vele mit kezdeni és ad anyagot is rendesen
csak akkor feküdj le vele ha simogatásra hamar megkeményszik
ja. semmi tragédia vagy bármi.
csak pihentetni kell, aztán ennyi. Meg ne verje ki ja. Azt ha 2 hétig nem találkoztok, de mondjuk dumáltok főleg mellé meg szexis dolgokról is, tuti fel fog állni neki mikor végre találkoztok.
Persze aztán lehet gyakrabban csak vissza kell szoktatni
ha szexre feláll, akkor belefér a normálisba, de szerintem ciki, én biztos megjegyezném neki, hogy másnak nem ilyen
párom 40+ szerencsére minden apróbb dologtól feláll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!