A barátommal lefeküdtünk. De nagyon durván fájt a hosszú előjáték és annak ellenére hogy a barátom nagyon odafigyelt rám. Ez normális? (Többi lent)
az, hogy ez első alkalom fáj, az nem meglepő
én azt nem értem, hogy az előjáték mitől fájt? ha ennyire fájt az előjáték, miért folytattátok? mit csinált, amitől fájt az előjáték?
valószínűnek tartom, hogy nem voltál kellően ellazulva
Mondatértelmezés:
"De nagyon durván fájt a hosszú előjáték és annak ellenére hogy a barátom nagyon odafigyelt rám."
- hosszú volt az előjáték
- a barátom nagyon odafigyelt rám
- mindezek ellenére mégis nagyon fájt
Kedves előző, inkább olvasd el kétszer, mielőtt okoskodsz :D
A te értelmezésedben a mondat második fele hülyeség lenne.
nem feltétlenlül normális. A jól felkészitett, tényleg nagyon nedves hüvelybe egy átlagos méret óvatos pasassal inkább kellemetlen. Ha bent volt a szerszáma már biztosan nem vagy szűz.
Ez a "nagyon fájt" ez viszont több kérdést szül mint választ. Erős a gyanúm, hogy nagy volt az idegesség, és nem voltál kellően felizgulva, de szerintem ő sem a legügyesebb volt.
lehet kötözködni, de attól még nem derült ki mitől fájt az előjáték? odafigyelhetett a barátja, de mégis valami olyat csinált, ami fájdalmat okozott..
előjáték, sőt szex során nem normális dolog a fájdalom, így még most ki kellene deríteni, hogy mi volt a baj
azt gondolom továbbra is, hogy az ellazulással is gond lehetett, vagy a bizalom nem volt meg teljesen
jajistenem... nem vagyok elég szőrszálhasogató, így még mindig nem érted...
NEM az előjáték fájt, az előjáték csak hosszú volt. A behatolás fájt, a hosszú előjáték ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!