Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, hogyan viszonyultok a meleg fiúkhoz?
Ha normális nem zavar.De haverkodni nem szívesen.
Ha játssza az agyát.Nem úgy viselkedik mint egy normális ember akkor irritál!
Legyen férfi.Otthon meg azt csinál amit akar.Ahhoz senkinek semmi köze
A szexuális hovatartozása az embereknek hidegen hagy, mind addig, amíg a viselkedésével, öltözködésével kirívóan fel akarja hívni a melegségével a figyelmet.
Az már zavar.
Ezt úgy tudnám neked a legjobban megfogalmazni, mint a pártkérdést. Te melyik párttal szimpatizálsz. Ha tudom is rólad, hogy Fideszes/MSZP-s vagy, nem különösebben izgat/zavar, mindaddig amíg nem Fideszes sapkába jössz be és viselkedésedből/mondandódból is az jön le.
Mennyi ignoráns hozzászóló.
Ugyanúgy viszonyul mindenki a meleg fiúkhoz mint a nem melegekhez. A legtöbb esetben nem is tudja az illető (a fenti hozzászólók sem) hogy sok barátja meleg vagy bi.
Saját tapasztalatom alapján mondom ezt.
23 éves koromig titkoltam és csak hetero barátaim voltak. Sokszor hallottam tőlük is hasonlókat (buz|zás, viccelődés, idegenkedés)
Amikor már nem tudtam és akartam többet titkolózni egyszerűen elmondtam.
Kis idő után mindenki tudta persze (Mint tudjuk a pletyka gyorsabban terjed a fénynél is) de senki nem viszonyult hozzám negatívan.
Ugyanúgy eljárunk szórakozni a régi társasággal, azzal a különbséggel hogy az élettársam is a baráti kör része.
Én nem tapasztaltam negatívumot senkitől sem szmélyesen, bár nem volt könnyű eljutni idáig.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!