Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, hogyan viszonyultok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, hogyan viszonyultok a meleg fiúkhoz?

Figyelt kérdés
Elfogadjátok vagy inkább zavar? Haverkodnátok meleg sráccal?

2013. ápr. 29. 22:09
 1/10 anonim ***** válasza:
16%

Ha normális nem zavar.De haverkodni nem szívesen.

Ha játssza az agyát.Nem úgy viselkedik mint egy normális ember akkor irritál!

Legyen férfi.Otthon meg azt csinál amit akar.Ahhoz senkinek semmi köze

2013. ápr. 29. 22:13
 2/10 anonim ***** válasza:
16%
bocs én konzervatív vagyok és nem tudom elfogadni a dolgot uh kizárt h haverok legyünk...
2013. ápr. 29. 22:13
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Lehet hgoy így is haverkodtam már meleg sráccal csak ő nem a kirakatban éli az életét és én nem tudtam erről és amúgy sem ez a fontos egy lányban vagy fiúban. Addig tart a haverkodás ameddig el nem kezd győzködni hogy miért mondok véleményt arról amit nem is ismerek és ilyen lejárt ócska szövegekkel de mondjuk nem értem hogy a haverkodás közös érdeklődési kör hogy függ össze a haverkodással. Én sem szoktam a haverjaimnak elmondani hogy kivel és mit és hogyan...
2013. ápr. 29. 22:15
 4/10 anonim ***** válasza:
97%

A szexuális hovatartozása az embereknek hidegen hagy, mind addig, amíg a viselkedésével, öltözködésével kirívóan fel akarja hívni a melegségével a figyelmet.

Az már zavar.

Ezt úgy tudnám neked a legjobban megfogalmazni, mint a pártkérdést. Te melyik párttal szimpatizálsz. Ha tudom is rólad, hogy Fideszes/MSZP-s vagy, nem különösebben izgat/zavar, mindaddig amíg nem Fideszes sapkába jössz be és viselkedésedből/mondandódból is az jön le.

2013. ápr. 29. 22:16
 5/10 anonim ***** válasza:
24%
Ha egy haveromról derülne ki hogy b*zi akkor nem utálnám meg, de amúgy nem haverkodnék b*zikkal, undorítónak tartom.
2013. ápr. 29. 22:53
 6/10 anonim ***** válasza:
8%
Nem tudnám elfogadni. Milyen dolog lenne már az, hogy pár sör után seggbe akar rakni. ..
2013. ápr. 29. 23:14
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Van egy barátom, aki kb. egy év után mondta el nekem, hogy meleg. Én ez miatt nem néztem rá másképp. Jól el lehet vele ökörködni és senki meg nem mondaná róla, hogy saját neméhez vonzódik. Mondjuk nem is reklámozza, csak a családja és a legjobb barátai tudják.
2013. ápr. 29. 23:17
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Mennyi ignoráns hozzászóló.

Ugyanúgy viszonyul mindenki a meleg fiúkhoz mint a nem melegekhez. A legtöbb esetben nem is tudja az illető (a fenti hozzászólók sem) hogy sok barátja meleg vagy bi.

Saját tapasztalatom alapján mondom ezt.

23 éves koromig titkoltam és csak hetero barátaim voltak. Sokszor hallottam tőlük is hasonlókat (buz|zás, viccelődés, idegenkedés)

Amikor már nem tudtam és akartam többet titkolózni egyszerűen elmondtam.

Kis idő után mindenki tudta persze (Mint tudjuk a pletyka gyorsabban terjed a fénynél is) de senki nem viszonyult hozzám negatívan.

Ugyanúgy eljárunk szórakozni a régi társasággal, azzal a különbséggel hogy az élettársam is a baráti kör része.

Én nem tapasztaltam negatívumot senkitől sem szmélyesen, bár nem volt könnyű eljutni idáig.

2013. ápr. 30. 01:23
 9/10 anonim ***** válasza:
35%
Ha normális és nem pályázik a seggemre, nem zavar, ellenben az ilyen hajtűdobálós kis férgeket agyonverném.
2013. ápr. 30. 06:28
 10/10 anonim ***** válasza:
91%
mivel nem vagyok meleg csak úgy szándékosan semmi esetre sem barátkoznék melegekkel,de ha egy barátomról derülne ki,emiatt nem hiszem hogy megutálnám...
2013. ápr. 30. 07:31

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!