Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, valakit érdekel egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, valakit érdekel egy titkos kapcsolt? Hogyan viszonyultok hozzá?

Figyelt kérdés
2015. júl. 1. 11:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajnos tini koromban sok ilyen kapcsolatom volt, hidd el nem jó, állandó bujkálás, lehet egy darabig izgalmas de később nagy az esély rá hogy lebukik az illető vagy elszólja magát, és borul a kártyavár.

Barátságokból ellenségek lesznek, egy rahedli kellemetlenség, leégetés, szégyen, veszekedés, arról nem is beszélve hogy a sérelmezett fél ott áll bosszút ahol csak tud.

Megkeserítve az elkövetkezendő pár évedet.

Sajnos az ember fiatal fejjel nem gondolkodik, mert nincsenek határok, de néha gondolkodni kéne.

Én pár évvel tapasztaltabb lettem és már nem tenném meg újra.

Rájöttem felesleges, egy szégyen folt lettem, meg lettem pecsételve.

Én lettem a falu kudvája.

Nem volt más lehetőségem mint elköltözni szülő falumból.

És tisztes életet kezdeni.

Lelkiismeret furdalás nélkül.

2015. júl. 1. 12:24
 2/2 Saitou válasza:
Én nekem is volt egy. Munkahelyen. Nagyon élvezetes , izgalmas és nagyon jól éreztem magam semmi megkötés. Persze az ilyen nem komoly kapcsolat soha nem is lesz nem úgy mint a filmekben. De csak óvatosan hogy nehogy olyan történjen mint az első válaszolónál ,csak olyannal szabad ilyen kapcsolatot kialakítani akiben teljesen megbízol. Na meg persze egy faluból vagy városból vagy munkahelyről csak egy emberrel. Szerintem egyszer mindenképp érdemes kipróbálni de CSAK EGYSZER!!!!!!!
2015. júl. 1. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!