Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek tetovált nővel? Karokon mellkason stb?
Nekem is van pár, lesz is még, és egy tetovált, dohányzó férfi nekem ne prédikáljon, hogy mi nőies és mi nem.
Majd én tudom, mitől érzem jól magam, akinek meg nem fekszik, az szabadon távozhat.
vannak nagyon gerjesztő tetkók, szóval igen!
Az a gáz inkább amikor valami kövér csaj tetovál magára egy pillangót vagy hasonlót.
Általában a tetkósok sokkal jobban odafigyelnek a külsőre, többet sportolnak, emiatt szebbek.
Más lányon biztos jól áll, de nekem pénzért sem kéne, hogy összeba sszák a testemet mindenféle festékkel. Nekem úgy tetszik a bőröm ahogy van. Szép, természetes, a barátom imádja, és egyikünk sem akar se a másikon, se magán tetoválást látni. Nekem is úgy vonzó igazán, hogy nincs rajta tetkó, mivel tetkó nélkül ismertem meg, így szerettem belé és nem akarom, hogy legyen neki, ahogy ő sem.
De mondom, ha máson van az nem zavar, ha neki tetszik oké, viselje, de nekem tönkretenné a bőrömet, a testemet az én és a barátom szeme szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!