Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Roma csajok! Magyar férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roma csajok! Magyar férfival benne lennétek alkalmi szexkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Imádom a cigánylányokat kényeztetni, de - még ha azt is mondták, hogy jó pasi vagyok - többen azért utasítottak vissza, mert magyar férfival elvből nem kezdenének. Ti hogy vagytok ezzel (F28)

2015. júl. 23. 07:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%
Létezik még magyar ember. Te nem vagy az. Van állampolgárságod magyarul beszélsz még lakcímed is itt van és ettől még nem vagy magyar. Mert ha nem tudod miért magyar a magyar akkor annak nem elmagyarázni kell hanem elzavarni. Egy állampolgárságot meg visszalehet vonni. Ad vissza a magyar mert nem hiszem hogy neked kell.
2015. júl. 23. 11:44
 12/22 anonim ***** válasza:
51%

#11-s!

Az írásodból látszik, hogy te egy igazi magyar vagy! Az őseid már a honfoglaláskor itt voltak. És amikor egy hajó süllyedni kezd utánatok kell menni mert ti tuddjátok, hogy hol nem érhet víz.

Te egy igazi magyar vagy!!! Gyűlölünk mindenkit!!! Elveszik a munkát!!! Komolytalan....

Menj inkább füvet nyírni...

2015. júl. 23. 11:58
 13/22 anonim ***** válasza:
12-es . Nálad igen Aki soha nem volt magyar.
2015. júl. 23. 12:23
 14/22 anonim ***** válasza:
78%
A cigány csajoknak tényleg szűkebb a pinája mint a magyaroké?
2015. júl. 23. 12:27
 15/22 anonim ***** válasza:
47%

Európai fehér ember nem kezd más rasszal. A rasszok keveredése bűn, és ez nem vélemény, hanem a természet egyik legalapvetőbb törvénye (amit a cigányok, ahogy írtad, még ismernek és többnyire betartanak, hasonlóan más alacsonyabb értékű rasszokhoz/népekhez).

Ez alól csak mi vagyunk kivételek. Csak a mi fajtánk bäszná meg röptében a legyet is (vagy épp fordítva) - köszönhetően a ránk erőltetett agyonszexualizált, torz, elvtelen és pénz-centrikus világképünknek.

Sidenote:

A cigány népet sok dologért lehet gyűlölni, de nem érdemes. Egyrészt mert a gyűlölet alapvetően hülyeség és bénító - ráadásul nem nekik, hanem neked -, másrészt pedig mert ők sokkal "természetesebben" élnek, mint ma a magyarok. Ebbe a természetességbe tartoznak azok az erények - erények, bizony -, mint például az, hogy mindig az erősebbnek van igaza (ez után már csak az "erőt" kell definiálni), illetve hogy alapvetően nem küzdenek maguk ellen, nem küzdenek a természetes ösztöneik ellen (az "egyenlőségért", ami egy hazugság), és azok a cigányok, akikre nem hat ugyanaz a propaganda, ami a magyarokat teszi tönkre mentálisan, nem is fog magyarokkal keveredni.

Ettől függetlenül alapvetően, természetes formájában ez a nép alacsonyabb értékű, mint a magyar. Ez nem gyűlölet, hanem felismerés. Aki ezt tagadja, azok a liberálisok, akik össze akarnak minket olvasztani - ezzel megölvén az egyediséget és eltüntetve népeket (a keveredés erőltetése tömeggyilkosság, nézd meg mi zajlik nyugaton és Svédországban, Amerikában).

2015. júl. 23. 12:43
 16/22 anonim ***** válasza:
43%
Én már nyaltam ki r.oma prost.i pun.cit....
2015. júl. 23. 13:33
 17/22 Moncsy0506 ***** válasza:
94%
roma származású vagyok, érettségivel, felsőfokú okj szakkép. : tb és bérügyi szakelőadó, mindennap 2x fürdök, és 2x mosok fogat, szép is vagyok, és normális a családom is, mindenki dolgozik, én is! És igen benne vagyok alkalmi kapcsolatokban is!!! úgyhogy Kedves kérdező! rj privát üzit nyugodtan!!!
2015. júl. 27. 19:26
 18/22 anonim ***** válasza:
29%
Utolsó. Mi neked a normális? Ha esetleg valaki még sem megfelelő neked azt nem szúrják le?
2015. júl. 28. 06:06
 19/22 anonim ***** válasza:
60%
Alig vàrjàtok hogy valaki kiírjon egy cigànyos kérdést ès a rosszindulatùak màr ugranak is, mint a hiénàk... Rengeteg ismerősöm van akinek cigàny a nője vagy a pasija!Rengeteg olyan magyar van aki rohadt büdös igènytelen és még a cigànynak sem kellene...
2015. júl. 28. 22:23
 20/22 anonim ***** válasza:
48%
19-es akkor keveredjél velük. Én nem szeretnék. Én magyar akarok maradni még ha büdös is lennék akkor is. De nem a magyart hanem a cigány táborokat számolja fel fél európa. Keveredj de Magyarország sem kér a cigány kultúrából.
2015. júl. 28. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!