Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kezd átalakulni a világ, és több szexkapcsolat/alkalmi lesz, mint hagyományos párkapcsolat? 21/F
És nem csak az élvezet miatt pozitívum. Kevesebb gyerek születik. Legalább nem népesedünk annyira túl. :D
De ha elfogyunk az is baj. :P
Örömmel látom, hogy így gondoljátok srácok :D
Még viccnek is rossz.
Ha pedig tényleg így van, az eléggé szomorú dolog.
Ennyi erővel mindenki vegyen egy guminőt, vibrátort és uzsgyi az életnek. Milyen szép is lesz egyedül megvénülni egy rojtosra dugott guminővel, kipurcant vibrivel -.-
24/N
Sajnos nem eléggé még,bár már alakul aminek örülök,kell a fenének komoly kapcsolat,amikor élhetek is ahogy kell.
Így megmarad az élvezet,a jó érzés a párkapcsolat nyűgje nélkül.
az ismeretségi körömben is tényleg több az élettárs stb mint a házasságot kötő ember
vagyis igaz lehet mostanában már lagziba se járunk, annyira nem is bánom, sok hüjerokon
5-ös tévedsz.
Kérdező: én is az alkalmik híve vagyok, az utóbbi 5 évben volt már elég komoly kapcsolatom, mostmár magamra koncentrálok. A női test ugyanazt rejti mint a férfi: vérkeringés, emésztés, fingás, stb. Meg kell találni azokat az embereket, akik hasonlóan csak az élvezetet keresik és minden rendben. Azt mondják, rá lehet unni. Nekem eddig sem sikerült. Ha dolgozol, barátokkal utazgatsz, vannak hobbijaid, meglátod, nincs erre annyi időd, hogy megund. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!