Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, ha egyszer az életben nőként kipróbálnám az alkalmi szexet?
Ha nem okoz lelkiismeretfurdalást, és utána is a tükörbe tudsz nézni, azaz a saját értékrendedbe ez belefér akkor nem gáz.
Én nem ri--ncozok le egy nőt azért mert sok pasival fekszik le, akár alkalmi kaland szintjén.
A szex azért van, hogy élvezzük. Férfi és nő is!
A mai társadalom hibája, hogy a szexben sikeres férfi az nagy kan, de egy nő aki sok férfit csábít el az egy utolsó ribi. :S Emiatt egyszerűen nem kell nagydobra verni. NE másért szexelj, hogy eldicsekedhess vele, hanem mert te éppen akkor azzal a férfival/nővel élvezni akarod az együttlétet. Ennyire egyszerű kéne, hogy legyen.
De ha neked ez kérdéses, akkor vannak aggályaid. Így pedig ha nem vagy biztos magadban, ne menj bele, nehogy később bánd, vagy rosszul érezd magad miatta. Bár megjegyzem semmi okod nem lenne rá.
Én olyan 25x kipróbáltam.
Miért elítélendő valami, amivel nem ártasz senkinek, és nincs rád írva?
Az az elitélendő amit elitélendőnek tartasz. Szerintem tök normális hogy XY nő alkalmi kapcsolatokban él, mint én férfiként mert akivel én lefekszem, az is alkalmit él át nem? És miért lenne ettől kevesebb?
Engem nem érdekel hogy a következő barátnőm 1 alkalmival vagy 39 alkalmival esetleg 112 pasival volt együtt. Az ő döntése.
Tény hogy ezt nem kell emlegetni, mert nekem pl. nem esne jól, de nem érdekelne ha valaki más által kiderülne. Én is alkalmizok, rengeteg nővel voltam együtt. Nem hiszem hogy ezen számok ismeretében lenne barátnőm a jövőben.
Csináld nyugodtan nincs miért büntudatot vagy valamit érezned, átmeneti öröm mindkét oldalról. Mondjuk arra azért figyelj, hogy normális pasival csináld meg, aki inkább "hálás" mintsem nem az.
Én perpill sosem dobtam ki senkit az ágyamból. Ha valakivel lefeküdtem alkalmilag a nagy része velem is aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!