Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önmegtartóztatásnak lesz valamilyen negatív egészségügyi következménye?
Nyolc évig éltem cölibátusban. Van, aki egész életére szerzetesnek vonul.
BDSM-ben is egyik bevett gyakorlat a partner engedelmességének a fokozására, hogy megvonják/kontrollálják az orgazmusát.
NEM, egészségügyi károsodást nem okoz. Ezt csak azok a puhapöc-sök terjesztik, akiktől egy percnyi önfegyelemre se telik. Olyan legenda, mint hogy "három nap koplalástól éhen lehet halni" vagy hogy "a vegaság elvonási tüneteket meg hiánybetegségeket okoz." Egyszerűbb elhinni, hogy pár hét szexmentességtől felrobbanhat a tökük, mint várni arra, akire érdemes.
Na most, hogy a csaj a sztoriban miért játssza az agyát, és érdemes-e konkrétan őmellette kitartani, az egy külön kérdés.
De egészségügyi következmények garantáltan nem lesznek.
"De egészségügyi következmények garantáltan nem lesznek."
Nem igaz, az ondónak is ürülnie kell alkalomadtán. Összefüggést mutattak ki a prosztatarák kockázata és a szexuális aktivitás között.
Amúgy ha nem történik meg ébrenlétben, akkor megtörténik álmodban. Elég kellemetlen éjjel arra ébredni.
Félő, hogy ez a hölgyemény aszexuális, akkor pedig soha nem fogjátok megérteni egymást ezen a szinten. Vagy valamilyen súlyos elfojtása van, amit oldani kellene, és a "nem kívánom" csak mellébeszélés.
6.: csak nekem ezt nem adod be, tekintettel 8 év tökéletes szexuális megtartóztatás után volt és van tökéletes szexuális életem. És tudnék róla, ha arra ébredtem volna hogy álmomban ürül ki :D
Mondom, hasonló legenda, mint a többi az önkontrollra képtelen gyengék megnyugtatására. "Hááááát perrrrrsze hogy dugni kell, különben az agyadra megy a spermatúltengés" :D
De hozzáteszem újra, a csajjal való ügytől függetlenül, ez csak közvetlenül a kérdésre adandó válasz.
"hasonló legenda, mint a többi az önkontrollra képtelen gyengék megnyugtatására"
Gondolod, aminek akarod, a nemi élet ugyanúgy szerves része az emberi lénynek, mint más élettani folyamat.
Nem tudom, belőled hogy nem ürül ki az ilyesmi (vagy csak nem veszed észre), ha hosszabb időt (értsd: 1 hét) kihagyok, nálam akkor menetrendszerűen van ilyen éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!