Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már gyermekkel kapcsolato...

Volt már gyermekkel kapcsolatos egészségügyi vizsgálat közben negatív élményetek?

Figyelt kérdés

bunkón beszéltek veletek, nem vették figyelembe a kéréseteket, ... stb

Mit tetettek, lenyeltétek a békát?

2012. nov. 27. 14:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Volt, sérvműtét miatt vittük a Heim Pálba másfél évesen a gyereket, de olyan bunkón, lekezelően bánt velünk a doki meg az aszisztens nő is. Először el sem akarták látni, mert szerinte körzetileg nem oda tartozunk, de amúgy oda tartozunk. Végül Győrbe vittük. Ott műtötték.
2012. nov. 27. 14:15
 2/24 anonim ***** válasza:

Volt. A legutóbbi éppen pénteken. Még jó, hogy azt nem mondta, hogy merem oda vinni a gyereket.

...hová küldje pénteken du. laborba a gyereket, ...megnézi, de..., nincs semmi a mandulájával...Meg úgy ráncigálta a gyereket a vizsgáló asztalon, mint egy rongyot. Na ekkor mondtam neki, hogy majd én egyedül fogom, fektetem, mondja mit csináljak.

Ma elvittem a saját dokinkhoz (szabin volt pénteken), laborba megyünk, torok váladék mintavételre, mert van valami a manduláján.

Az a meglátásom, hogy sajnos le kell nyelni a békát, mert lehet olyan eset, amikor rá leszel utalva a bunkó dokira. De legszívesebben ráborítottam volna az asztalt.

2012. nov. 27. 14:16
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

10 hetesen és 20 hónaposan műtötték a lányomat,.

A helyi sztk laborjában ebből kifolyólag többször jártunk, és azon kívül, hogy a gyerek méreteiből adódóan nagyon nehéz dolguk volt és nem nagyon sikerült vénát szúrni neki (a próbálkozás közben nekem kellett lefogni...), tehát egy merő horror volt a gyereknek az egész, semmi gond nem adódott, mindenkin agyon kedves rendes volt.

Az első műtétet abban a kh-ban csinálták ahová területileg tartozunk és ahol amúgy született is, azemberi hozzáállással ott sem volt különösebb probléma, csak a tárgyi feltételekkel, pl egy icipici szoba volt 3 rácsosággyal és egyetlen székkel, ahol elvileg 3 műtétes csecsemő+ anyukák tartózkodhattak volna akár napokig is... és akkor szoptassál vagy aludj ott vele ahogy akarsz... még a pelenkázás is elve problémás volt ,mert a rácsoságy oldalát csak félig lehetett lehúzni és behajolva oldalról kellett pelusozni :S (de ez volt a legkisebb bajom akkor ) megkérdeztem hozhatok-e be összecsukható széket, megengedték, meg egy függönyt is kerítettem amit felszereltem a szoba sarkába ott szoptattam, mert az ajtókat nyitva kellett tartani, de annyi hely meg már nem volt, hogy megfordítsa ma széket és úgy szoptassak háttal... na szóval brutál alkalmatlan volt a hely csecsemősműtétes szobának. a wc-ben nem volt deszka, a kapcsoló kilógott falból stb... lepusztul magyar kh :( viszont az ott dolgozók a maximumnál is többet próbáltak nekünk szülőknek nyújtani.

a másik eü-i intézményben a feltételek jobban voltak, emberileg sem tapasztaltam negatívat, de azért a hozzáállásuk nem volt annyira eget rengetően betegközpontú.

2012. nov. 27. 14:19
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

igen,egyik éjszaka rettenetesen sírt a lányunk,h fáj a füle elvittük az ügyeletre,az orvos csapkodott össze-vissza,és tök bunkó volt.Felébresztették miattunk,de már várt rá egy másik kislány is az apukájával.A végén megjegyezte,hogy ennyivel nem kellett volna bemenni.(Szent László)

A másik esetünk:7 hónapos volt a lányunk amikor 39,7 volt a láza,kúptól nem ment le.Első gyerek lévén bepánikolva szintén az ügyeletre mentünk csak máshová (Heim Pál),ott a betegfelvételis nővér volt iszonyat tapló.A doki nagyon rendes volt.

2012. nov. 27. 14:19
 5/24 A kérdező kommentje:

Kedves 3.!

Üdítő példa!

Nekünk ma volt 1 esetünk. Kislányomat szerettem volna megmutatni szakrendelésen 1 orvosnak. Járunk hozzá rendszeresen, de most nem volt időpontunk. Mivel beteg a gyerek, gondoltam elviszem. Nem is jutottunk el az orvosig, az asszisztens bunkó módon elhajtott. És a lányom itt van betegen, másik orvos pedig nincs a városban.

2012. nov. 27. 14:29
 6/24 anonim ***** válasza:
76%

Másfél évesek voltak az ikreim, mikor a Heim Pálba kellett mennünk kardiológiára reggel 9-re. Hetekkel korábban kaptuk az időpontot. Utaztunk 1,5 órát, majd mikor mentem bejelentkezni, a betegfelvételis hölgy úgy kiosztott mint a csuda, hogy mit képzelek én, a doktor úr SZABADSÁGON van. HA akarok, jöjjek vissza 4 óra múlva a helyetteséhez. Mikor kérdeztem, hogy miért nem értesítettek, én nem csak úgy beestem, hanem IDŐPONTOM van! Közölte, hogy BIZTOS, hogy felhívtak engem.

HA felhívnak, nem cipelek be 2 pici gyereket ...

Ekkor odafordult a kolléganőjéhez, és idegbajoskodni kezdett, hogy elege van a hozzám hasonló hülyékből...

Szintén Heim Pál:

4 hónaposak voltak a gyerekek mikor először mentem velük elenőrzésre. Egyedül voltam, mindkét kezemben 1-1 hordozó, benne a gyerekek. Nem tudtam hova kell menni, ezért bementem az egyik bejáraton, és megkérdeztem, a portást, hogy hol kell bejelentkezni. Ekkor egy kedves fehér köpenyes professzor halál bunkó stílusban közölte, nem vagyok normális, hogy tanuljak meg olvasni, ki van írva. Megkérdeztem, hogy ezt miért kell így mondani? Az volt a válasz, hogy ha akarom, el tudja mondani németül is, bár biztos azt sem érteném...

A portás meg még 1-2 orvos ott röhögcsélt, a professzor úr meg nagyon elégedett volt magával.

2012. nov. 27. 14:29
 7/24 anonim ***** válasza:
Úgy látom a Heim Pállal mások is megjárták már...
2012. nov. 27. 14:31
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Augusztusban a lányomnak 39.8 volt a láza. Ekkor már benne volt egy adag nurofen, egy panadol, és túlvoltunk a hűtőfürdőn is. Az levittel 39.5-re de pillanatok alatt felkúszott megint. Ez tartott este 6-tól éjfélig. Akkor felhívtuk az ügyeletet, mire közölték hogy ez nem életveszélyes állapot, csillapítsam a lázát és kész. Kérdeztem hogy mégis mivel, ezek után. Erre hümmögtek és rámcsapták a telefont. Végül anyukám tanácsára adtam neki egy fél algopyrint, és prizniceltünk hajnal háromig mire lement, de ennyi erővel az ügyeletestől akár meg is halhatott volna. Pl miből tudja hogy ez nem szepszis, vagy agyhártyagyulladás, vagy nem lesz lázgörcse, stb.
2012. nov. 27. 14:33
 9/24 anonim ***** válasza:
89%
Kisfiam 2. gyerek ment a hasa hányt ordított mint a sakál.ekkor 3 hónapos volt.kihívtuk az ügyeletet és mikor kijött megvizsgálni felsírt a nővére és tök bunkó módon megjegyezte hogy minek ilyeneknek két gyerek mikor eggyel sem tudnak mit kezdeni.Párom válaszul közölte hogy az egészségügynek biztos lesz pár szép szava a doktor úrhoz és kirakta a házból. Még aznap este bevittük a sürgősségire és kiderült hogy rotavirus enyhe lefolyással.
2012. nov. 27. 14:50
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Hat en szohoz sem jutok, hogy mik vannak... Nekunk meg hala Istnnek nem volt ilyesmi elmenyunk, de remelem nem is lesz, mert en nem vagyok az a tipus aki megallja szo nelkul!
2012. nov. 27. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!