Volt már gyermekkel kapcsolatos egészségügyi vizsgálat közben negatív élményetek?
bunkón beszéltek veletek, nem vették figyelembe a kéréseteket, ... stb
Mit tetettek, lenyeltétek a békát?
Volt. A legutóbbi éppen pénteken. Még jó, hogy azt nem mondta, hogy merem oda vinni a gyereket.
...hová küldje pénteken du. laborba a gyereket, ...megnézi, de..., nincs semmi a mandulájával...Meg úgy ráncigálta a gyereket a vizsgáló asztalon, mint egy rongyot. Na ekkor mondtam neki, hogy majd én egyedül fogom, fektetem, mondja mit csináljak.
Ma elvittem a saját dokinkhoz (szabin volt pénteken), laborba megyünk, torok váladék mintavételre, mert van valami a manduláján.
Az a meglátásom, hogy sajnos le kell nyelni a békát, mert lehet olyan eset, amikor rá leszel utalva a bunkó dokira. De legszívesebben ráborítottam volna az asztalt.
10 hetesen és 20 hónaposan műtötték a lányomat,.
A helyi sztk laborjában ebből kifolyólag többször jártunk, és azon kívül, hogy a gyerek méreteiből adódóan nagyon nehéz dolguk volt és nem nagyon sikerült vénát szúrni neki (a próbálkozás közben nekem kellett lefogni...), tehát egy merő horror volt a gyereknek az egész, semmi gond nem adódott, mindenkin agyon kedves rendes volt.
Az első műtétet abban a kh-ban csinálták ahová területileg tartozunk és ahol amúgy született is, azemberi hozzáállással ott sem volt különösebb probléma, csak a tárgyi feltételekkel, pl egy icipici szoba volt 3 rácsosággyal és egyetlen székkel, ahol elvileg 3 műtétes csecsemő+ anyukák tartózkodhattak volna akár napokig is... és akkor szoptassál vagy aludj ott vele ahogy akarsz... még a pelenkázás is elve problémás volt ,mert a rácsoságy oldalát csak félig lehetett lehúzni és behajolva oldalról kellett pelusozni :S (de ez volt a legkisebb bajom akkor ) megkérdeztem hozhatok-e be összecsukható széket, megengedték, meg egy függönyt is kerítettem amit felszereltem a szoba sarkába ott szoptattam, mert az ajtókat nyitva kellett tartani, de annyi hely meg már nem volt, hogy megfordítsa ma széket és úgy szoptassak háttal... na szóval brutál alkalmatlan volt a hely csecsemősműtétes szobának. a wc-ben nem volt deszka, a kapcsoló kilógott falból stb... lepusztul magyar kh :( viszont az ott dolgozók a maximumnál is többet próbáltak nekünk szülőknek nyújtani.
a másik eü-i intézményben a feltételek jobban voltak, emberileg sem tapasztaltam negatívat, de azért a hozzáállásuk nem volt annyira eget rengetően betegközpontú.
igen,egyik éjszaka rettenetesen sírt a lányunk,h fáj a füle elvittük az ügyeletre,az orvos csapkodott össze-vissza,és tök bunkó volt.Felébresztették miattunk,de már várt rá egy másik kislány is az apukájával.A végén megjegyezte,hogy ennyivel nem kellett volna bemenni.(Szent László)
A másik esetünk:7 hónapos volt a lányunk amikor 39,7 volt a láza,kúptól nem ment le.Első gyerek lévén bepánikolva szintén az ügyeletre mentünk csak máshová (Heim Pál),ott a betegfelvételis nővér volt iszonyat tapló.A doki nagyon rendes volt.
Kedves 3.!
Üdítő példa!
Nekünk ma volt 1 esetünk. Kislányomat szerettem volna megmutatni szakrendelésen 1 orvosnak. Járunk hozzá rendszeresen, de most nem volt időpontunk. Mivel beteg a gyerek, gondoltam elviszem. Nem is jutottunk el az orvosig, az asszisztens bunkó módon elhajtott. És a lányom itt van betegen, másik orvos pedig nincs a városban.
Másfél évesek voltak az ikreim, mikor a Heim Pálba kellett mennünk kardiológiára reggel 9-re. Hetekkel korábban kaptuk az időpontot. Utaztunk 1,5 órát, majd mikor mentem bejelentkezni, a betegfelvételis hölgy úgy kiosztott mint a csuda, hogy mit képzelek én, a doktor úr SZABADSÁGON van. HA akarok, jöjjek vissza 4 óra múlva a helyetteséhez. Mikor kérdeztem, hogy miért nem értesítettek, én nem csak úgy beestem, hanem IDŐPONTOM van! Közölte, hogy BIZTOS, hogy felhívtak engem.
HA felhívnak, nem cipelek be 2 pici gyereket ...
Ekkor odafordult a kolléganőjéhez, és idegbajoskodni kezdett, hogy elege van a hozzám hasonló hülyékből...
Szintén Heim Pál:
4 hónaposak voltak a gyerekek mikor először mentem velük elenőrzésre. Egyedül voltam, mindkét kezemben 1-1 hordozó, benne a gyerekek. Nem tudtam hova kell menni, ezért bementem az egyik bejáraton, és megkérdeztem, a portást, hogy hol kell bejelentkezni. Ekkor egy kedves fehér köpenyes professzor halál bunkó stílusban közölte, nem vagyok normális, hogy tanuljak meg olvasni, ki van írva. Megkérdeztem, hogy ezt miért kell így mondani? Az volt a válasz, hogy ha akarom, el tudja mondani németül is, bár biztos azt sem érteném...
A portás meg még 1-2 orvos ott röhögcsélt, a professzor úr meg nagyon elégedett volt magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!