Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már gyermekkel kapcsolato...

Volt már gyermekkel kapcsolatos egészségügyi vizsgálat közben negatív élményetek?

Figyelt kérdés

bunkón beszéltek veletek, nem vették figyelembe a kéréseteket, ... stb

Mit tetettek, lenyeltétek a békát?

2012. nov. 27. 14:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Félreértések elkerülése végett: mi is a türelmes, jóindulatú orvosok közé tartozunk, mert kisgyerekkel nem is lehetne másképp. Meg hát letettem a hippokráteszi esküt.:)

Csupán az zavar, hogy miért szidnak folyton? Persze, vannak kirívó esetek, de szerintem egyikőtök sem örülne, ha mást sem hallana mondjuk egy étteremben, minthogy az ő hivatását ócsárolják. Már a csapból is ez folyik, és legyenigen, zavaró.

És csak azért, mert valaki végigjárja az egyetemet, valóban nem lesz jó orvos. De ha az emberek esélyt sem adnak rá, hogy mindenkivel kedves legyen, mert folyton szidják, akkor néhányan ezt -helytelenül- a betegeken vezetik le. Ti ilyen eseteket írtatok le szerintem.

Kérem, hogyha valakit megbántottam, bocsásson meg, nem volt szándékos.

OFF: hű, Ezek a lepontozások! Eddig azt hittem, hogy a Szerelem/Szex kategórián kívül nem nagyon törődnek az emberek ezzel, de akkor tévedtem. Én továbbra sem pontozok. Mindenkinek szép napot!

2012. dec. 15. 11:47
 22/24 anonim ***** válasza:

Szerintem senki nem úgy esik be mondjuk az ügyeletre a kisgyerekével, hogy szemétkedni akar az orvossal. Ám fordítva ez sajnos igen gyakori.

Ha az orvosoknak elegük van a folytonos szidásból, változtassanak a hozzáállásukon. No meg az, hogy mindig extra pénzeket húznak le az emberről, szintén nem túl szimpatikus. Nálunk a körzeti 2 ezer forintér adja be a nem kötelező oltásokat. A másik 5 ezerért jön ki a full beteg gyerekhez, és emelt díjas mobilszáma van.

Amíg az egyszerű halandó "csak ezekkel" találkozik, addig, hogy legyen jó véleménye?

Amúgy én is ismerek jó, kedves és alapos orvost. Csak sajnos keveset.

2012. dec. 15. 12:02
 23/24 anonim ***** válasza:

13.vagyok és egy off-ot szeretnék írni, ha nem bánnád, kérdező:

Én megértem az utolsó válaszoló álláspontját, mert én is olyan szakmában dolgozom, ami "szidott" szakma. Tanár vagyok, és jó pedagógus vagyok, szeretnek a gyerekek a szülők, szeretem a munkám és szép eredményeket tudok felmutatni 11 éves pályafutásom során, pedig egy kis település még kisebb iskolájában tanítok, és marha keveset keresek, mert az Önkormányzat semmit nem tud hozzátenni a fizetéshez. Engem is bosszant, hogy szidják an block a tanárokat, és elhiszem, hogy mást is, ha az orvosokat. De itt csak 1-1 kiemelt eset volt, nem az orvostársadalmat szidalmaztuk.

Mint írtam, a fiam tartós beteg, havonta járunk orvoshoz, 3-6 havonta több orvoshoz, mégis csak ez a két negatív tapasztalatom volt. Sajnos ezt a békát is le kell nyelni, és a gyerekére érzékenyebb az ember.

Gondolom, ha egy pedagógus beszélne lekezelően, durván veled és a gyerekeddel, amikor már tiszta ideg vagy, mert baja van a gyereknek, ha nem is testi, hanem lelki, akkor azért gondolnál/mondanál (vérmérséklettől és idegállapottól függően valami cifrát!

2012. dec. 15. 12:13
 24/24 anonim ***** válasza:

Lepontozott vagyok!

Jójó, azért ne általánosítsunk! Életemben nem kértem még oltásért vagy beteglátogatásért pénzt. Nem így szándékszom kiegészíteni a fizetésemet. A kormány viszont megpróbálhatná kiegészíteni, ha már én nem teszem.

2012. dec. 15. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!