Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zozo1229 kérdése:
Valaki szegeden a szikin volt már ha igen milyen volt mi teccet a legjobban valani negatív vélymény volt? én idén megyek előként ki és kivancsi vagyok a sport héten fiatalabbak is szoktak lenni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 10:49
1/3 anonim válasza:
Voltam mar ott de nekem annyira nem tetszett. Tudom ajanlani viszont a Sandorfalvi strandot, olcso is, jo is, sok a fiatal
2/3 anonim válasza:
>1
A kérdező nyilván a naturista strandra gondolt, nem a textilesre.
Én már évek óta nem jutottam le sajna, korábban rendszeres látogató voltam, nagyon szerettem. Nem tudom, az elmúlt esztendőkben mi változott, ami tény, hogy voltak fiatalok is, viszonylag szép számban, főleg amikor a fiatal naturisták találkozója volt.
3/3 anonim válasza:
Ahaa. Na ebben az esetben nem szoltam semmit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!