Milyen sport babakocsit vegyek? Maximum 20e ft-ot szántunk rá. Milyen márka? Lapra vagy esernyőre csukható? Mit gondoltok? A Bertoni foxyt néztem, de annyi sok negatív vélemény is van róla, hogy nem tudom mit vegyek. Természetesen lábzsákkal.
Szia! Én 4-t vettem, mire megtaláltam az igazit! És ez az egyik legolcsóbb volt. Caretero Gringo. Nagyon nagyon ajánlom!! Kisfiam imádja.
Esernyőre csukható, könnyű (ez volt a legkönyebb a 4 közül). A kupolája hatalmas, szinte betakarja a babát, így védi esőtől széltől. Teljesen dönthető, tud benne aludni.
Bertonit is vettünk, de nekünk lecsúszott benne a babám, pedig stabilan ül.
Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban szívesen segítek, tényleg nagyon jó kocsi!
Köszi, most megnéztem a bertoni foxyt az egyik ismerősömnél. Ő nagyon dicséri, tényleg jó, masszív kocsi.
Most vagy ezt veszünk újonnan lábzsákkal most 19e vagy néztünk használtan egy hauck-ot. Mindkettő lapra csukható. Most ment az esernyőre csukhatósom (mondjuk ez már régi darab, úgy kaptam az egyik ismimtől).
Nekünk ez van,csak piros színűben.
Az auchanban voltunk,amikor ki volt állítva ez mintának, elkezdtem tologatni,és egyszerűen elvarázsolt, hogy milyen könnyű, könnynen irányítható egy kézzel is, simán lapracsukható, pohártartó van hozzá ( elöl a babánál és a tolókaron is) lábzsákos, hátsó két kereke nagy,tehát rosszabb terepen is jó.
1 hét múlva meg is vettük a csepeli bababoltban, 20.000 ft-ra volt leárazva.
Nem titok, Imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!